Horoscopul lunii februarie

By  | 

 

Berbec

Concentrează-te pe: Prieteni şi sfera socială! Se arată o lună în care comunicarea cu oamenii apropiaţi îţi aduce unele avantaje sau îţi lămureşte probleme mai vechi! 

Mantra ta: Cooperează, lasă de la tine şi ascultă şi punctul de vedere al celor din jurul tău!

Nu te obosi: Să fii individualistă şi să te gândeşti numai la tine, accentul este pus pe modul în care relaţionezi.

Puterea atracţiei: Marte, planeta acţiunii, se află încă în casa căsătoriei şi a partenerului de viaţă, stimulând relaţia din toate punctele de vedere. Foloseşte această energie în scopuri pozitive şi nu da curs certurilor.

Taur

Concentrează-te pe: Carieră şi sfera profesională! Vor exista informaţii noi pe care trebuie să le analizezi. Totuşi, nu lua decizii până pe data de 28.

Mantra ta: Fii deschisă şi urmăreşte oportunităţile ce ţi se arată!

Nu te obosi: Să fugi de responsabilităţi şi de sarcinile ce-ţi revin la locul de muncă! Cooperează cu colegii sau cu subalternii pentru a duce toate proiectele la bun sfârşit!

Puterea atracţiei: Dacă nu eşti încă într-o relaţie, luna februarie poate fi momentul în care destinul îţi scoate în cale pe cineva. În caz contrar, relaţia în care te afli, poate trece la un nou nivel!

Gemeni

Concentrează-te pe: Dezvoltare personală, cursuri şi intelect! Luna februarie îţi aduce informaţii noi, foarte utile pentru tine şi pentru viitorul tău! 

Mantra ta: Fă o pauză ca să poţi merge mai departe! Introspectează tot ceea ce simţi, meditează şi fii melancolică vizavi de trecutul tău. 

Nu te obosi: Să iei decizii sau să te grăbeşti să acţionezi până în data de 28.

Puterea atracţiei: Casa iubirii este activată până în luna iulie a acestui an. Profită de aceste aspecte şi canalizează-ţi energia în sensul în care doreşti!

Rac

Concentrează-te pe: Bani, afaceri, conturi sau împrumuturi, domenii în care trebuie să fii pe fază pentru a colecta toate informaţiile de care ai nevoie!

Mantra ta: Familia âţi dă putere! Cooperează cu ai tăi pentru a-ţi rezolva problemele sau fii alături de ei atunci când au nevoie de tine. 

Nu te obosi: Să cheltui în neştire sau să arunci banii pe lucruri inutile, există riscul unor pierderi, pe care le vei regreta mai tarziu!

Puterea atracţiei: Dacă luna trecută au existat disensiuni între tine şi persoana iubită, acum este momentul să le clarificaţi, să le rezolvaţi şi să mergeţi înainte, sub o formă sau alta.

Leu

Concentrează-te pe: Cuvintele celorlalţi, chiar dacă părerea şi modul lor de gândire sânt total diferite de ale tale!

Mantra ta: Mai puţin ego, mai multe activităţi de echipă! Vei inţelege că fără ceilalţi nu ai fi ajuns la acelaşi rezultat!

Nu te obosi: Să fugi din calea personalităţilor diferite de tine, vei avea o lecţie importantă de învăţat!

Puterea atracţiei: Mercur, planeta comunicării, retrogradează în casa cuplului, moment în care multe lucruri nespuse pot ieşi la suprafaţă. Fii sinceră, deschisă şi ascultă până la capăt ce ţi se spune!

Fecioară

Concentrează-te pe: Serviciu, colegi şi subalterni. Informaţiile primite în acest domeniu şi discuţiile purtate sânt necesare pentru a soluţiona o problemă mai veche!

Mantra ta: Fii pe fază, destinul âţi dă nişte indicii! Există oportunităţi pentru a avansa sau pentru a câştiga mai mult!

Nu te obosi: Să te arunci cu capul înainte fără să-ţi fi făcut un plan de bătaie! Este mai bine să analizezi toate detaliile, iar luna viitoare să faci o mişcare!

Puterea atracţiei: Venus, planeta iubirii, tranzitează casa iubirii, a idilelor şi a aventurii. Revigorează astfel relaţia curentă sau porneşte la… cucerit!

Balanţă

Concentrează-te pe: Sport, mişcare şi canalizarea energiilor în ceva pozitiv. Un hobby sau o pasiune nouă se pot naşte în acest moment! 

Mantra ta: Vorbeşte despre tot ceea ce simţi şi înlătură stările conflictuale! Se prea poate să fii tensionată sau pusă pe scandal.

Nu te obosi: Să nu-i asculţi pe cei mici sau pe cei mai tineri ca tine, s-ar putea să înveţi de la ei o lecţie de viaţă importantă!

Puterea atracţiei: Cuvântul cheie pentru luna în curs este comunicarea şi ascultarea. Încearcă să le aplici relaţiei în care te afli, iar lucrurile se vor aşeza de la sine!

Scorpion

Concentrează-te pe: Latura spirituală! Pot exista momente de revelaţie, de înţelegere sau de luciditate, în care semnificaţii abstracte până acum ţi se arată.

Mantra ta: Ceilalţi te pot ajuta să înţelegi mai mult. Discută cu părinţii, familia sau cei dragi problemele pe care le ai sau felul în care te simţi.

Nu te obosi: În relaţia cu o persoană cu care nu te mai înţelegi sau cu care nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă, drumurile voastre o pot lua în direcţii diferite!

Puterea atracţiei: Sectorul iubirii este pus la încercare şi totul este în mişcare sau schimbare. Gândeşte-te la ceea ce vrei cu adevărat şi acţionează în consecinţă! 

 

Săgetător

Concentrează-te pe: Deplasări de scurtă durată, comunicare şi cursuri. Aprofundează ceea ce auzi sau ţi se spune, fără să emiţi judecăţi. Vei înţelege cu adevărat semnificaţia lor mai târziu.

Mantra ta: Ceva din tine este pe cale să se transforme, iar personalitatea ta integrează acum alte valori. 

Nu te obosi: Să te împotriveşti schimbării, ea este necesară evoluţiei tale viitoare şi planurilor pe care ţi le faci.

Puterea atracţiei: ţi se cere să fii mai îngăduitoare, mai cooperantă şi mai empatică atunci când vine vorba de partenerul de viaţă. Balanţa trebuie să fie echilibrată între voi doi!

Capricorn 

Concentrează-te pe: Negocieri şi discuţii despre salariu – apar noi oportunităţi pentru tine!

Mantra ta: Dacă ai merite, trebuie să-ţi fie recunoscute! Fii tare pe poziţie şi mentine-ţi punctul de vedere!

Nu te obosi: Să aştepţi pe bancheta din spate ca lucrurile să se rezolve de la sine, este nevoie de implicarea ta directă! 

Puterea atracţiei: Planeta frumuseţii şi a iubirii, Venus, îţi tranzitează zodia. Foloseşte-ţi energia pentru a seduce, pentru a fi mai frumoasă şi pentru a te redescoperi la nivel fizic!

 Vărsător

Puncte forte: Energia şi onestitatea sînt două dintre calităţile care te fac atît de apreciată în rîndul prietenilor.

Puncte slabe: Uneori eşti tentată să judeci şi poţi fi încăpăţînată.

Stilul preferat: Culorile puternice se asortează cu veselia ta, iar spiritul independent adaugă mai mult farmec oricărei ţinute.

Activitatea preferată: Timpul petrecut singură te ajută să-ţi găseşti echilibrul după care tînjeşti.

Stil de seducţie: Eşti întotdeauna pe fază atunci cînd iubitul tău are chef să încercaţi ceva nou împreună.

Luna aceasta: Ai o perioadă inspirată! Fă-ţi un jurnal unde să notezi toate lucrurile care-ţi atrag atenţia, de la muzică pînă la citate motivaţionale.

Pe parcursul anului: Dorinţele tale pe plan sentimental sînt pe cale să se îndeplinească, aşa că fii încrezătoare şi îmbrăţişează-ţi latura jucăuşă. Va merita să explorezi noi moduri de a te exprima. Ai parte de o oportunitate incitantă în carieră prin luna aprilie, iar în august vei trăi momentul tău de glorie. Octombrie şi decembrie sînt lunile romantice, fiind foarte probabil să călătoreşti.

Cele mai hot alegeri amoroase

Gemeni

E la fel de spontan ca şi tine, aşa că reuşiţi să comunicaţi eficient şi să vă exploraţi ideile şi fanteziile.

Balanţă

Amîndoi sînteţi sociabili şi adoraţi să petreceţi timp cu prietenii, dar ştiţi să vă acordaţi prioritate unul celuilalt.

Bărbatul Vărsător

Joseph Gordon-Levitt

17 februarie 1981

Iubeşte: O femeie curioasă şi inteligentă, care-şi hrăneşte pasiunile.

Urăşte: Plictiseala şi minţile „încuiate”.

Întîlnirea visurilor lui: Îi place să încerce lucruri noi şi să împărtăşească experienţe, aşa că surprinde-l cu invitaţia la un nou restaurant.

Cum îl cucereşti: Fiind pregătită pentru orice! Îi place să fie spontan alături de partenera lui.

Peşti

Concentrează-te pe: Prieteni, chiar dacă unele relaţii se rup şi altele apar. Este timpul ca cei care nu mai fac parte din evoluţia ta viitoare să o ia pe alt traseu…

Mantra ta: Lasă lucrurile să se ântâmple şi fii doar spectator; vei înţelege mult mai bine deznodământul privind doar din exterior!

Nu te obosi: Din nici un punct de vedere. Este indicat ca în această lună să fii mai activă în planul mental, decât în cel fizic!

Puterea atracţiei: În continuare, casa iubirii este activă şi în continuă schimbare, moment în care te poţi reîndrăgosti sau poţi da altă nuanţă relaţiei actuale!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *