Horoscopul lunii februarie 2015

By  | 

Fecioară

Luna asta: Planeta ta, Mercur, este în retrograd până pe data de 11, momentul ideal pentru a încerca lucruri noi. Dacă ai fantezii sexy pe care nu le-ai pus niciodată în practică, vorbeşte-i partenerului despre ele şi…se vor îndeplini.

Ai nevoie de: O carte de reţete care să te inspire să găteşti mâncăruri sănătoase şi savuroase.

Balanţă

Luna asta: Cu Venus şi Marte în zona relaţiilor după data de 20, îţi va fi mai uşor să inviţi în viaţa ta oameni cu care chiar rezonezi şi care îţi vor fi alături în zilele fără soare.

Ai nevoie de: Un carneţel de notiţe frumos colorat. Te va încuraja să le scrii mai des bileţele celor dragi.

Scorpion

Luna asta: Petrece timp organizându-ţi spaţiul şi redecorând – ai nevoie de un nou început. O asociere avantajoasă ce are loc între Pluto şi Venus în jurul datei de 8 te va ajuta să descoperi noi oportunităţi.

Ai nevoie de: Un lac de unghii cu irizaţii diafane, care să-ţi pună în evidenţă latura delicată şi feminină, chiar dacă vremea de afară nu e în ton cu starea ta de spirit.

Săgetător

Luna asta: Ai nevoie de o doză de odihnă după ce Soarele se mută în Peşti pe data de 18. Nivelul creativităţii tale scade după data de 20, aşa că mizează pe calm şi linişte pentru a finaliza proiectele pe care le-ai început anul trecut. Vei fi încântată de rezultate.

Ai nevoie de: O carcasă colorată pentru telefon – te vei înveseli de fiecare dată când vei primi un apel.

Capricorn

Luna asta: În ultima vreme ai fost trasă de mânecă din toate direcţiile, dar luna asta vei putea în sfârşit să te concentrezi pe lucrurile care ţi se par cu adevărat importante.

Ai nevoie de: O loţiune de corp parfumată, cu textură luxuriantă – te vei simţi cu adevărat răsfăţată.

Zodia lunii: Vărsător

Puncte forte: Eşti independentă, gândeşti deschis şi ai compasiune pentru cei din jurul tău.

Puncte slabe: Uneori ai dificultăţi în a înţelege alte puncte de vedere şi ai tendinţa să te izolezi atunci când lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori.

Stilul preferat: Nuanţele fresh de albastru şi piesele metalice te fac să te simţi sexy şi încrezătoare.

Activitatea preferată: Îţi place să dai tonul distracţiei, organizând petreceri îndrăzneţe pentru prietenii tăi.

Stil de seducţie: Pentru tine, dragostea e, în acelaşi timp, conexiune fizică şi mentală, aşa că ai nevoie de un tip care să ştie să te atingă, din toate punctele de vedere.

Luna asta: Mercur va intra în retrograd pe data de 2, oferindu-ţi oportunitatea ideală de a-ţi rescrie regulile. Vei face schimbări în bine, iar acestea te vor pregăti pentru intrarea planetelor Venus şi Marte în Berbec, pe data de 20. Îţi place să iei lucrurile pe rând, dar vei începe să mixezi mai multe responsabilităţi, pentru a explora noi oportunităţi.

Pe parcursul anului: Încearcă să-ţi echilibrezi nevoile cu cele ale prietenilor sau partenerilor de afaceri, pentru a avea rezultate excelente. Când veţi găsi cea mai bună strategie de compromis, lucrurile vor merge ca pe roate. În iunie şi august ai parte de multă iubire. La serviciu, iulie şi noiembrie vor fi cele mai productive luni. Anul acesta, nu ezita să cauţi lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat – va merita!

Acum ai nevoie de: O salopetă elegantă, care să-ţi evidenţieze formele fără să pară că te străduieşti prea mult.

Cele mai hot alegeri amoroase

Berbec – Îi place modul tău original de a gândi, iar tu adori atitudinea lui încrezătoare. Pentru că tindeţi să experimentaţi şi să împingeţi limitele tot mai departe, atracţia e tot timpul la cote maxime.

Săgetăto – Vă provocaţi reciproc, reuşind să vă descoperiţi latura rebelă, dar nu încetaţi niciodată să vă sprijiniţi unul pe celălalt. Amândoi vedeţi viaţa ca pe o aventură şi vă place să fiţi parteneri de năzbâtii.

Peşti

Luna asta: Mercur va fi retrograd până pe data de 11, aşa că vei avea o grămadă de energie pentru a termina ceea ce ai început acum ceva vreme. Ai timp şi de romantism, mai ales în jurul datelor de 1 şi 25, când Neptun îşi schimbă poziţia într-una pozitivă.

Ai nevoie de: Un pulover alb şi pufos, care să-ţi completeze stilul şic-relaxat. 

Berbec

Luna asta: Prioritatea ta acum este să petreci mai mult timp cu prietenii, în special în jurul datei de 2, când planeta ta, Uranus, creează un unghi cu Soarele, favorizând evenimentele fericite.

Ai nevoie de: Un clutch îndrăzneţ, care să-ţi completeze stilul clasic, dându-i o notă modernă şi cool.

Taur

Luna asta: Prima zi a lunii este una deosebit de romantică pentru tine, ba chiar ai putea primi atenţii de la o persoană importantă. Nu te lăsa intimidată, ci afişează aceeaşi încredere de care dai dovadă zi de zi. Nu-ţi neglija intuiţia, pentru că Venus, planeta ta, intră în zona dorinţelor arzătoare.

Ai nevoie de: O haină din blană artificială e practică şi îţi dă un aer elegant – este exact item-ul de care ai nevoie acum.

Gemeni

Luna asta: Pentru că adori să călătoreşti, o excursie la începutul lunii îţi va prinde de minune. Dacă nu poţi pleca din oraş, pur şi simplu explorează un cartier nou. E posibil ca astfel să descoperi un loc magic.

Ai nevoie de: O geantă cu motive tribale care să te ducă cu gândul la o destinaţie exotică.

Rac

Luna asta: Începutul lunii e unul romantic pentru tine deoarece Soarele intră în zona intimităţii şi a sexului. În jurul datei de 8, asigură-te că partenerul tău (sau tipul de care eşti îndrăgostită) află exact cum îţi place să fii cucerită.

Ai nevoie de: Lenjerie intimă super sexy, pentru a sărbători premiera Cincizeci de umbre ale lui Grey!

Leu

Luna asta: Viaţa ta amoroasă e în flăcări! Dacă eşti cuplată, sentimentele voastre vor începe să se intensifice începând cu data de 6. În cazul în care aştepţi iubirea, trebuie să ştii că drumurile tale se vor intersecta cu un străin hot, pe care vei începe să-l cunoşti mai bine după data de 18.

Ai nevoie de: O pereche de cercei masivi, care să-ţi evidenţieze latura încrezătoare şi flirty.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *