Horoscopul lunii august pentru tine

By  | 

Începe luna pregătită: află din horoscopul COSMO ce ți-au rezervat astrele pentru luna august 2016 și ia cele mai înțelepte decizii.

Vești cosmice pentru oricine

Fă-ți timp pentru o petrecere sub cerul liber înainte de data de 15, dar evită să te atașezi de cineva până pe 7 – cea mai inspirată dată pentru romantism este cea de 18. Venus și Jupiter se unesc pe 27, aducându-ți o poveste de iubire memorabilă.

Leu

Puncte forte: Curajoasă, dinamică, optimistă și veselă, ești o prezență care luminează orice încăpere.

Puncte slabe: Orgoliul și sentimentele îți pot fi foarte ușor rănite când ceilalți nu-ți oferă respectul pe care îl meriți.

Stilul preferat: Oscilezi între cele mai recente trenduri și piesele clasice, de care nu te poți despărți.

Activitatea preferată: Îți place să cumperi cadouri extravante pentru cei dragi (și pentru tine), pentru a sărbători plăcerea de a trăi.

Stil de seducție: Îți place să fii curtată, însă nu te temi nici să faci primul pas. Atunci când îți place mult cineva, nu renunți până ce nu-i atragi atenția. Dacă se va dovedi a fi Alesul, vei avea grijă să-l tratezi regește.

Luna aceasta: August va fi o lună bună pentru tine. Luna Nouă din semnul tău de pe data de 2 îți va da energia și încredere de care ai nevoie pentru un nou start profesional. În jurul datei de 10 te vei focusa pe alte plăceri pe care viața le are de oferit. Eclipsa de Lună Plină din zona relațiilor de pe data de 10 semnalează începutul unei noi povești de iubire.

Pe parcursul anului: Ești o regină, așa că acționează ca atare! De la muncă, la dragoste și călătorii, vei pune toate marile tale planuri în acțiune, totul dând roade în luna decembrie. Fii deschisă oricărei oportunități, nu e vreme pentru scepticism. Una dintre ele va fi biletul tău către succes!

Ai nevoie: Să-i arăți lumii de ce ești în stare.

Cele mai hot alegeri amoroase

Gemeni
Dragostea lui pentru socializare îl face iubitul perfect cu care să te afișezi în gașcă, în timp ce imaginația bogată îl ajută să te satisfacă în moduri pe care nu le poți intui.

Balanță
E fermecător, relaxat și politicos, așa că te va răsfăța și te va face să te simți ca o regină.

Fecioară

Pregătește-te de acum să-ți sărbătorești ziua de naștere! Vei fi foarte inspirată luna aceasta, mai ales în jurul datei de 7, când Mercur i se opune lui Jupiter. Menține-ți motivația intactă și păstrează-ți pofta de viață în jurul datei de 22, când Soarele se mută în semnul tău. Ziua de 27, când Jupiter se unește cu Venus, va fi una de neuitat.
Ai nevoie de: Odihnă și relaxare.

Balanță

Legătura ta cu prietenii este foarte strânsă în perioada asta. Lasă-i să te ghideze după ce Venus se mută în zona intimității și intuiției pe data de 2. Când Venus intră în semnul tău pe 28, vei fi din nou gata de petrecere.
Ai nevoie de: Mai multă spontaneitate.

Scorpion

O victorie în carieră te va bucura pe data de 2, când Venus intră în zona faimei și a succesului. Dacă poți să călătorești, e momentul potrivit pentru o escapadă relaxantă. După data de 17 te vei bucura din nou de faimă profesională, după câteva întâlniri-cheie cu tematică business.
Ai nevoie: De o ținută impunătoare, la fel ca tine.

Săgetător

Totul îți merge de minune în ultima vreme. În jurul datei de 2, un nou val de încredere devine motorul unei noi reușite. Marte se mută în semnul tău în aceeași zi, ghidându-te pe un nou drum. Când Marte se reunește cu Saturn pe 24, vei fi de neoprit.
Ai nevoie: Să începi o nouă aventură.

Capricorn

Vei fi foarte ocupată pe data de 1, când Soarele face un unghi perfect cu Saturn. Apoi, pe data de 13, când Saturn iese din retrograd, vei lămuri o problemă personală care te macină de ceva vreme. Profită de această revelație pentru a pleca într-o mini-excursie.
Ai nevoie: De mai multă adrenalină.

Vărsător

Alinierea unor planete în zona relațiilor îți va da o stare bună. După ce Uranus se întânește cu Venus pe data de 1, s-ar putea să descoperi că ai fantezii sexy cu un prieten. Data de 18, în timpul lunii pline, e perfectă pentru o escpadă pasională.
Ai nevoie: Să faci față neprevăzutului.

Pești

În sfârșit ai reușit să împaci munca și iubirea și ești într-un echilibru perfect. La serviciu vei străluci pe data de 7, când Mercur i se opune lui Neptun. Pe 22, Soarele se mută în Fecioară, semnalând începutul unei noi povești de iubire. Profită și ieși la un date hot pe 27.
Ai nevoie de: Mai multă energie. Ia-ți doza de fructe și legume.

Berbec

E timpul să faci mai multă mișcare. Ridică-te de pe canapea și fii activă. Marte face un unghi interesant cu Uranus pe data de 16, oferindu-ți o perioadă perfectă pentru idei creative și experimente. Pe data de 24 vei avea ocazia să-ți folosești creativitatea pentru a-ți îndeplini un vis.
Ai nevoie: Să-ți iei viața în propriile mâini.

Taur

Vara asta te distrezi la maximum. Data de 17 va fi foarte specială pentru tine, deoarece Venus face un unghi pasional cu Pluto. Profită de această ocazie răspunzând afirmativ fiecărei invitații, și vei avea un final de vară memorabil.
Ai nevoie: Să-ți conștientizezi sentimentele.

Gemeni

Se întâmplă multe lucruri în viața ta, și asta îți place la nebunie. Mercur îți aduce schimbări importante pe data de 10, ținându-te ocupată, dar și victorioasă în spațiul profesional. Empatia ta se activează pe data de 22, când Soarele intră în Fecioară. Ai grijă de ceilalți, dar și de tine, înainte ca Mercur să intre în retrograd pe 30.
Ai nevoie de: Voință ca să termini tot ce ai început.

Rac

Vara e anotimpul tău preferat, așa că te simți foarte bine. Reconectează-te cu prietenii după data de 2, când Venus intră în zona socializării. Strălecești la serviciu pe data de 24.
Ai nevoie: Să te odihnești și să te distrezi în egală măsură.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US ediția de august 2016 (autor: Aurora Tower, traducere și adaptare: Teodora Tîrcă)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *