Horoscopul lunii august pentru el

By  | 

Află din horoscopul COSMO ce i-au pregătit astrele partenerului tău în luna august 2016!

Bărbatul Leu

Iubește: Female independent care își urmează visurile.
Urăște: Clișeele și bârfele răutăcioase.
Întâlnirea visurilor lui: O zi relaxantă și hot pe plajă.
Cum îl cucerești: Arătându-i că ești OK pe cont propriu, dar știind totuși cum să-l incluzi în planurile tale.

Bărbatul Fecioară: Se rătăcește prin propriile gânduri. Arată-i că te interesează lumea lui interioară și împărtășește-i și tu propriile senzații și reflecții.

Bărbatul Balanță: Nu te simți neglijată dacă petrece foarte mult timp cu prietenii. Mai bine sugerează o reuniune „colorată” a ambelor grupuri: al tău și al lui.

Bărbatul Scorpion: Țintește către stele și nu se va mulțumi cu puțin, așa că pregătește-te de o călătorie minunată alături de el!

Bărbatul Săgetător: Iubește spontaneitatea, așa că propune-i o escapadă sexy în weekend.

Bărbatul Capricorn: Intimitatea e prioritatea lui acum. Împărtășește-i cele mai ascunse fantezii și legătura voastră va deveni mai profundă.

Bărbatul Vărsător: Profită de dispoziția lui romantică și organizează o cină la lumina lumânării pentru voi doi.

Bărbatul Pești: Dacă pare absorbit de muncă, nu o lua personal. Trimite-i câteva SMS-uri obraznice ca să-l ajuți să se detașeze.

Bărbatul Berbec: Amândoi sunteți foarte ocupați, dar trebuie să faceți un efort pentru a hrăni conexiunea dintre voi. Propune-i să petreceți un weekend relaxant undeva.

Bărbatul Taur: E hotărât să trăiți o vară intensă împreună. Explorați senzații împreună și fii sinceră în privința fanteziilor tale.

Bărbatul Gemeni: E cam agitat, așa că încearcă să fii rabdătoare în preajma lui. Propune-i să mergeți într-un loc liniștit, ca să-și limpezească gândurile.

Bărbatul Rac: E într-o perioadă în care vrea să exploreze, iar asta o să ducă relația voastră la un nou nivel. Intră în horă, îți va plăcea la nebunie.

 
*articol preluat din Cosmopolitan US ediția de august 2016 (autor: Aurora Tower, traducere și adaptare: Teodora Tîrcă)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *