Horoscopul lunii august

By  | 

 

Săgetător

Concentrează-te pe: Credite, conturi sau moşteniri! Indiferent de forma sub care apar, poţi beneficia de bani, să te lansezi într-o afacere sau să investeşti în ceva. Totodată, familia te ajută foarte mult!

Mantra ta: Echilibrează raţiunea cu valul de emoţii nou apărute! Este o perioadă favorabilă Săgetătorilor, în care lucrurile se vor aşeza aşa cum este mai bine.

Nu te obosi: Să te străduieşti să înţelegi cauza unor lucruri. Treci printr-o perioadă inspirată, în care prin vis, meditaţie, rugăciune sau tăcere ţi se pot revela adevărurile pe care le cauţi!

Puterea atracţiei: Terenul iubirii pare instabil în acest moment în care se degajă o mare parte din energia trecutului. Problemele sau frustrările vechi din cuplu şi suflet trebuie să dispară definitiv. 

Capricorn 

Concentrează-te pe: Grupuri de oameni, asociaţii, organizaţii şi prieteni! Acţionând împreună cu mai multe persoane, vei ajunge mai repede la scopul pe care ţi l-ai propus sau la satisfacerea unor idealuri.

Mantra ta: Nu spune nu oricând. Fii receptivă la propunerile unei persoane cu influenţă, poţi beneficia de ajutorul cuiva ce îţi devine protector şi îţi oferă mai multă siguranţă de sine.

Nu te obosi: Să te lansezi într-un conflict cu unul dintre angajaţi sau cu un coleg de serviciu. Situaţia este oricum tensionată, dar căutând să înţelegi şi punctul lui de vedere, poţi evita o situaţie neplăcută!

Puterea atracţiei: Este un moment prielnic angajamentelor pe termen lung, cu amendamentul că înainte de a începe ceva nou, trebuie să faci pace cu trecutul!

 Vărsător

Concentrează-te pe: Discuţii cu partenerii de afaceri sau asociaţii, deoarece aveţi multe de decis şi de concluzionat. Ai grijă la reacţii legate de ego, mândrie şi încăpăţânare, situaţia poate fi tensionată!

Mantra ta: Porţile viitorului s-au deschis! Oricare ar fi conjunctura, cariera sau poziţia socială ar trebui să te preocupe cel mai mult. Şanse te aşteaptă la tot pasul, aşa că acţionează cu încredere.

Nu te obosi: Să intri în polemici pe teme intelectuale, unii oameni o pot lua personal şi se pot distruge prietenii ân felul acesta!

Puterea atracţiei: După data de 10 pot exista unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Încearcă să-ţi menţii calmul şi să te concentrezi pe alte lucruri, perioada este trecătoare.

Peşti

Concentrează-te pe: Sănătate, diete şi cure naturiste. August este luna bronzului, a căldurii şi a vacanţei, dar şi perioada în care trebuie să ai mai multă grijă de tine!  

Mantra ta: Din când în când, ai nevoie să fugi departe de toată lumea. Aşa că nu ar strica să te orientezi către plecarea într-o ţară străină, undeva unde să te bucuri de apă şi linişte. 

Nu te obosi: Să-ţi ţii în frâu sentimentele, oricum vor da năvală şi vor inunda tot în jurul tău. Lasă-te purtată de ceea ce simţi cu adevărat.

Puterea atracţiei: Dacă eşti singură sau nefericită în situaţia actuală, perioada este propice iubirii, aventurii, emoţiilor şi îndrăgostirii.

 

 

 
 

 

Leu

Puncte forte: Eşti pasională, generoasă şi captivezi pe oricine fără efort.

Puncte slabe: Poţi fi perfecţionistă şi pretenţioasă.

Stilul preferat: Îţi plac nuanţele metalice de auriu şi argintiu. Culorile soarelui îţi pun în valoare personalitatea îndrăzneaţă.

Activitatea preferată: Îţi place să plănuieşti mini-excursii şi să socializezi. Eşti cea care înviorează atmosfera la orice petrecere.

Stil de seducţie: Nu te dai în lături de la a face tu prima mişcare, iar curajul tău dă rezultate!

Luna aceasta: Dacă eviţi să împărtăşeşti veşti importante cu familia şi prietenii, confesează-te după data de  8, cînd vei avea parte de tot sprijinul lor. Din punct de vedere profesional, s-ar putea să începi un nou capitol. Apelează la sfatul unui mentor sau al unui coleg înţelept.

Pe parcursul anului: E anul transformărilor pentru tine. Fii pe fază pentru oportunităţi noi în noiembrie şi fii deschisă schimbărilor de plan în ianuarie, cînd munca ta asiduă va da rezultate şi va culmina cu şansa de a călători. Pe plan amoros, eşti capabilă de conexiuni profunde. Fii selectivă şi bazează-te pe instinct – el te va conduce către persoana potrivită. 

Fecioară

Concentrează-te pe: Cursuri, cărţi sau lungi discuţii, deoarece următoarea perioadă este foarte bogată în informaţia de care ai nevoie pentru a merge mai departe. 

Mantra ta: Priveşte în interior! Este recomandat ca în august să fii mai atentă la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, să meditezi sau să analizezi sensul în care te îndrepţi! Totodată, nu ar fi rău să te mai şi odihneşti, altfel oboseala îşi va spune cuvântul!

Nu te obosi: Să dai un răspuns urgent! După data de 24 vei vedea lucrurile mai clar şi vei fi mai atentă la toate detaliile! 

Puterea atracţiei: Deşi acest sector este bine aspectat, spre sfârşitul perioadei, eşti indecisă sau ceva îţi pare suspect la cel pe care îl iubeşti. Nu lăsa lucrurile în ceaţă, discută şi analizează. Adevărul va ieşi la lumină!

Balanţă

Concentrează-te pe: Latura profesională, fiind atentă la toate oportunităţile ce îţi ies în cale. Acţionând prompt, poţi schimba traiectoria vieţii, într-o direcţie foarte favorabilă.

Mantra ta: Câteodată trebuie să te retragi ân cochilia ta ca să te reinventezi. După data de 16 îţi schimbi atitudinea complet, îţi doreşti să fii frumoasă şi admirată, schimbi lookul şi ieşi în evidenţă!

Nu te obosi: Să tragi cu dinţii de o prietenie ce nu îţi mai aduce nici o bucurie sau care nu te mai ajută în dezvoltarea ta ulterioară!

Puterea atracţiei: Vei cunoaşte mai multe persoane interesante participând la unele evenimente mondene! {armul tău nu va trece neobservat!

Scorpion

Concentrează-te pe: Studiu, examene sau dezvoltare personală! Deşi te solicită destul de mult, ceea ce acumulezi în această perioadă îţi aduce multe satisfacţii, precum şi avantaje legate de carieră, viaţă şi atitudine personală!

Mantra ta: E timpul pentru âncă un pas! Începutul perioadei îţi este favorabil carierei, avansării sau începerii unor noi proiecte!

Nu te obosi: Cu copilăriile! Deciziile trebuie luate atât cu responsabilitate şi maturitate, cât şi cu emoţie şi sensibilitate! Cântăreşte bine situaţiile şi fii înţeleaptă!

Puterea atracţiei: Începutul perioadei aduce evenimente ce implică iubirea, pasiunea şi emoţiile, ba chiar şi căsătoria. Poate fi şi un punct de răscruce, în care multe se pot schimba. Atâta timp cât linia destinului se află încă în semnul tău, orice este posibil!

 

 

Berbec

Concentrează-te pe: Menţinerea echilibrului între casă, familie şi carieră! Deoarece se pun presiuni pe tine la locul de muncă, s-ar putea să fii mai irascibilă sau să-ţi pierzi cumpătul mai repede, iar cei dragi să fie primii afectaţi! 

Mantra ta: Ascultă-ţi intuiţia şi fii atentă la semnele ce-ţi ies în cale. Beneficiezi de multă inspiraţie dacă abordezi lucrurile cu calm şi emotivitate. 

Nu te obosi: Să te cerţi cu o prietenă! Poţi avea surprize neplăcute şi lucrurile să ia o întorsătură neaşteptată, în defavoarea ta. Analizează mai bine situaţia şi amână momentul!

Puterea atracţiei: În august, Soarele activează casa iubirii, iar Venus face aspecte bune cu linia destinului, moment în care poţi întâlni o persoană foarte specială.

Taur

Concentrează-te pe: Comunicare, cursuri şi deplasări scurte! Întâlnirile cu prietenii sau cu oameni noi în viaţa ta îţi pot aduce mari satisfacţii. Informaţia obţinută acum va avea mare valoare în viitor!

Mantra ta: Răbdare, lucrurile se aşază până la urmă. Dacă până în data de 16 nu prea eşti în apele tale, de atunci încolo energia ţi se schimbă, iar tu îţi recapeţi buna dispoziţie. 

Nu te obosi: Să adopţi o atitudine prea mândră şi impulsivă, deoarece după data de 20 vei suporta repercusiunile. Sfârşitul lunii poate fi foarte tensionat şi oarecum surprinzător!

Puterea atracţiei: Se poate ca între tine şi un prieten să se lege ceva mai mult decât o simplă amiciţie! Nu respinge ideea, dă frâu liber sentimentelor şi trăieşte momentul!

Gemeni

Concentrează-te pe: Creativitate! Te simţi mult mai inspirată, dezinvoltă şi curajoasă, aşa că foloseşte-te de această energie pentru a străluci. Dacă tu crezi cu tărie în ceea ce spui, ceilalţi te vor urma cu încredere şi te vor admira!

Mantra ta: Surprinde oportunităţile şi acţionează. Vor fi legate de carieră şi finanţe, aşa că fii pe fază. Poţi fi avansată sau îţi poţi găsi un loc de muncă ce te avantajează din toate punctele de vedere!

Nu te obosi: Să fii egocentrică sau mândră, deoarece la jumătatea lunii poţi primi o… palmă morală sau vei învăţa o lecţie de viaţă foarte importantă. 

Puterea atracţiei: Sectorul iubirii este bine aspectat, dar spre sfârşitul lunii energia ta scade, nu mai eşti atât de declarativă sau comunicativă, fapt ce poate genera o serie de neplăceri în relaţia cu cel iubit!  

Rac

Concentrează-te pe: Salariu şi avantaje financiare! Vei purta discuţii sau vei lua parte la negocieri ce te pun în valoare şi te stimulează! Fii pe fază şi pune punctul pe i!

Mantra ta: Informaţiile proaspăt dobândite trebuie valorificate. După stresul sau evenimentele lunii precedente, lucrurile încep uşor uşor să se aşeze şi să se limpezească. 

Nu te obosi: Să faci totul singură! Chiar dacă nu eşti de multe ori de acord cu părerile sau cu modul în care acţionează ceilalţi, nu ar strica să le oferi credit şi să le accepţi opiniile sau ajutorul. Orice lucru are două feţe, iar acţionând aşa poţi avea imaginea completă!

Puterea atracţiei: Este o perioadă destinată iubirii, aventurii, sentimentelor libere şi a pasiunii împărtăşite. Totodată, copiii pot juca un element cheie acum, în sensul apariţiei lor sau satisfacţiilor pe care ţi le oferă!

  

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *