Horoscopul lunii august 2015

By  | 

Află ce ţi-au pregătit astrele în luna august din horoscopul lunar!

Zodia lunii: leu

Puncte forte: Strălucirea și dragostea ta pentru viață luminează orice încăpere în care intri.
Puncte slabe: Stilul tău dramatic și încrederea în propriile forțe pot fi intimidante pentru cei din jur.
Stilul preferat: Mai mult e mai bine! Îți place să strălucești accesorizându-ți ținutele cu piese aurii.
Activitatea preferată: Adori cinele fastuoase și ți se pare foarte distractiv să faci pe gazda – așa vei fi în centrul atenției.
Stil de seducție: Ești o leoaică în adevăratul sens al cuvântului, iar partenerul tău știe deja că nu-și poate călca Regina pe coadă. Îl cucerești cu propunerile tale jucăușe și vesele.
Luna asta: Cu Venus încă în retrograd în semnul tău, vei continua să-ți reorganizezi prioritățile amoroase. Te vei simți inspirată să acționezi când Marte cel hotărât intră în semnul tău pe data de 8, dar nu lua decizii radicale! E timpul potrivit să te așezi confortabil și să aștepți, oricât de mult te-ar atrage ideea unei schimbări mari. Câștigurile financiare pe care ți le aduce Jupiter în jurul datei de 11 îți vor prinde de minune.
Pe parcursul anului: Relațiile tale cu vechii prieteni și conexiunile nou dobândite funcționează de minune anul acesta. Îmbrățișând spiritul de echipă și împărțind lumina reflectoarelor cu cei din jur, vei câștiga pe toată lumea de partea ta. Crezi în ceea ce faci și vei izbândi. În decembrie vei avea timp să-ți sărbătorești reușitele.
Ai nevoie: Să-ți notezi în agendă toate ideile geniale care-ți trec prin minte. Ar fi păcat să le pierzi.
Cele mai hot alegeri amoroase
Săgetător – Împreună vă simțiți în siguranță, pentru că sunteți dispuși să vă sprijiniți unul pe celălalt. Un duo vesel, mereu gata de distracție.
Vărsător – Felul lui unic de a gândi te cucerește inevitabil. Amândoi scoateți ce-i mai bun din celălalt, așa că faceți o echipă bună.

Fecioară

Intrarea lui Jupiter în semnul tău pe data de 11 – una dintre cele mai bune zile ale anului pentru tine – va aduce un val de oportunități pe care n-ai voie să le ratezi vara asta. Fă-ți timp pentru dragoste când Luna intră în zona relațiilor pe 29.
Ai nevoie: Să-ți spui cu voce tare nevoile.

Balanță

Prietenia e un teren aluncos luna aceasta, când s-ar putea să descoperi că ai fost trădată de o persoană pe care te bazai. După ce Venus și Jupiter se reunesc pe data de 4, vei ști exact cine e în echipa ta și cine nu. Ține haterii la distanță pe data de 8.
Ai nevoie de: O zi de relaxare la spa, în care să te deconectezi total.

Scorpion

Dacă visezi la o mărire sau promovare, fii atentă la semnalele pe care le primești, ca să faci mișcarea la momentul potrivit. Răspunsurile vor sosi pe data de 15, când Soarele se reunește cu Venus în zona faimei și a succesului. Viața ta amoroasă va lua avânt în aceeași perioadă.
Ai nevoie: Să fii flexibilă la serviciu, chiar dacă ești călcată pe coadă.

Săgetător

Nu te grăbi – bucură-te de fiecare lucru pe rând luna asta. Ziua de 3 este ideală pentru a-ți asculta intuiția, iar pe 7 ai mult noroc în sfera profesională.
Ai nevoie: Să echilibrezi entuziasmul cu simțul practic pentru a străluci.

Capricorn

E un moment bun să-ți analizezi relațiile și aspirațiile personale. Mișcarea lui Saturn de pe data de 2 îți va da indicii despre ce ai de făcut. Pe 26, lasă-ți spiritul aventurii liber și mergi într-o excursie spontană.
Ai nevoie de: Mai multă acțiune în dormitor. Nu fi timidă – fă ce simți.

Vărsător

Vei lua în considerare un flirt sau chiar ceva mai profund cu o fostă iubire. Oricum, vor ieși scântei atunci când Venus se va reuni cu planeta ta, Uranus, pe data de 19.
Ai nevoie: Să-ți alungi temerile și să-ți păstrezi inima deschisă pentru iubire.

Pești

Vei avea și mai multă energie după ce-ți vei relua rutina de la sală. Când Soarele se mută în Casa Relațiilor pe data de 23, te vei simți super confortabil în pielea ta. Ieși în oraș pe data de 29, se vor întâmpla lucruri bune.
Ai nevoie de: O prietenă care să te însoțească la sală pentru a rămâne la fel de motivată.

Berbec

August îți aduce transformare. E momentul să fii cât mai sigură pe tine pentru a profita de oportunitățile care-ți vor ieși în cale. Luna Nouă din Leu de pe data de 14 va aduce la orizont o nouă iubire sau vei începe să vezi un prieten platonic într-o lumină nouă.
Ai nevoie de: O abordare fresh în privința unei probleme mai vechi.

Taur

Mai multe planete se vor reuni în Casa Familiei, semn că e o perioadă ideală pentru a petrece mai mult timp cu ai tăi. Fă acest lucru în prima parte a lunii, pentru că după data de 23 e musai să te dedici vieții tale amoroase.
Ai nevoie de: Mult tact pentru a trecere peste o mică problemă familială. Respiră adânc, totul va reveni la normal.

Gemeni

Dacă lipsa comunicării amenință să-ți anuleze eforturile pe care le-ai făcut până acum la serviu, nu intra în panică. Vei fi recompensată cu două zile nemaipomenite: 6 și 12. Pe data de 26, sărbătorește-ți victoriile cu un pahar de vin roșu, în stilul Oliviei Pope.
Ai nevoie: De un nou skill profesional, pentru a ieși cu adevărat în evidență.

Rac

Finanțele tale arată foarte bine! În loc să sărbătorești cheltuind tot ce ai agonisit cu sudoarea frunții, gândește-te cum poți investi în viitorul tău. După data de 15 îți va prinde bine să fii sociabilă.
Ai nevoie de: Mai puține lucruri! Fă un inventar și aruncă toate acele lucruri inutile care te încurcă.

Vești cosmice pentru oricine

Iubitoarea Venus se află în retrograd toată luna, încurajând mai degrabă la reflecție decât la acțiune. Încetează să mai suspini după povești de dragoste din trecut – redirecționează-ți energia! Jupiter îți arată cea mai bună cale pe data de 11, când intră în Fecioară, inspirându-te să iei decizii importante în viața profesională.
Sursa: Cosmopolitan US, ediția de august 2015
Traducere și adaptare: Teodora Tîrcă

Comments

comments