De ce are chef luna asta barbatul…

By  | 

Bărbatul Peşti: Profită de dispoziţia lui creativă şi romantică punând la cale o baie parfumată pentru doi. Atmosfera se va încinge cât ai clipi!

Bărbatul Berbec: E un fluturaş sociabil în această perioadă, aşa că plănuiţi o ieşire sălbatică în oraş. Invită-l la dans şi arată-i cele mai sexy mişcări de care eşti în stare.

Bărbatul Taur: Are parte de multă agitaţie la serviciu. Surprinde-l cu un desert preparat în casă – asta îi va aminti că eşti alături de el în orice moment.

Bărbatul Gemeni: Nimic nu-l incită mai mult decât aventura. Propune-i să faceţi ceva nou împreună în fiecare weekend – va accepta fără să stea pe gânduri.

Bărbatul Rac: Îşi doreşte să aibă parte de intimitate şi pasiune. Foloseşte-ţi farmecul pentru a-l ajuta să se deschidă – în dormitor, dar şi în afara lui.

Bărbatul Leu: Generozitatea e cea mai frumoasă calitate a lui. Dă-i timp să-ţi cunoască nevoile şi să te facă fericită. 

Bărbatul Fecioară: E motivat să facă sport, aşa că nu-l vei scoate din ale lui. Mai bine găseşte o modalitate amuzantă de a transpira alături de el.

Bărbatul Balanţă: Are un calendar social încărcat, deci se va simţi dorit de toată lumea. Aminteşte-i că tu eşti cea fără de care nu poate trăi – printr-un SMS obraznic.

Bărbatul Scorpion: I-a trecut cheful de petreceri – tot ce vrea e să se încălzească sub plapumă alături de tine. Propune-i un weekend leneş, în compania serialului vostru preferat.

Bărbatul Săgetător: Îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu familia. Acum ai ocazia să-i impresionezi pe oamenii dragi din viaţa lui.

Bărbatul Capricorn: Are chef să investească ceva bani în activităţi incitante. Alege un răsfăţ senzual pentru doi, precum o zi la spa sau un masaj relaxant. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *