De ce are chef in luna mai barbatul…

By  | 

Află care sunt nevoile iubitului tău în luna mai!

Bărbatul Taur

Iubește: O femeie pasională și consecventă.
Urăște: Comportamentul arțăgos, care îl derutează și îl scoate din ritm.
Întâlnirea visurilor lui: Hrănește-i pasiunea pentru cultură cu un concert de muzică clasică sau cu o expoziție de pictură.
Cum îl cucerești: Fiind subtilă. Lasă-l să creadă că el e cel care conduce.

Bărbatul Gemeni: Ar vrea să lenevească alături de tine în pat. Amuzați-vă la un joc de cărți sau la o comedie romantică.

Bărbatul Rac: Prietenii sunt o prioritate pentru el luna aceasta, așa că organizează o seară de cocktailuri cu toată gașca.

Bărbatul Leu: Arată-i cât de mult îl iubești – în această perioadă tânjește după afecțiune și momente romantice.

Bărbatul Fecioară: L-a lovit microbul călătoriilor, deci e momentul perfect pentru a-l invita într-o mini-excursie cu mașina în weekend. Mărturisiți-vă cele mai ascunse fantezii și dați muzica tare.

Bărbatul Balanță: Se simte puternic și energic luna aceasta. Are de gând să se apuce de sport și n-ar strica să te molipsești și tu.

Bărbatul Scorpion: Are nevoie de relaxare și visează la o seară fabuloasă în oraș. Pune-ți cea mai sexy rochie și îl vei cuceri pentru totdeauna.

Bărbatul Săgetător: E într-o dispoziție nostalgică. Petreceți o seară de pasiune în doi, ca pe vremea când v-ați cunoscut.

Bărbatul Capricorn: Latura lui copilăroasă tânjește după joacă în aer liber. Surprinde-l cu o invitație la tenis de câmp și nu care cumva să-l lași să câștige!

Bărbatul Vărsător: Are chef de o partidă sălbatică. Într-una dintre seri, servește-i cina… de pe tine.

Bărbatul Pești: Plănuiește o mișcare importantă în carieră. Oferă-te să-l asculți – are nevoie de tot sprijinul tău.

Bărbatul Berbec: În luna mai, libidoul lui e în flăcări. Pregătește-te de acțiune, pentru că va fi un animal sălbatic în pat.

Vești cosmice pentru oricine

Luna plină din Scorpion de pe 3 aduce vibrații sexy în viețile tuturor, dar ia-o ușor, mai ales după data de 18, când Mercur intră în retrograd. Pe 21, Soarele intră în Gemeni, ceea ce înseamnă multă energie și multe acțiuni inițiate, dar ai grijă la neînțelegeri.

Preluat din revista Cosmopolitan US
Autor: Aurora Tower
Traducere și adaptare: Teodora Tîrcă

Comments

comments