Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

By  | 
  • Trasatura cheie: Creativitatea
  • Placerea vinovata: Laudarosenia

Dintr-o privire:

Se zice ca nu-ti aduce anul ce iti aduce ceasul. Baga bine pe urechi zicala asta pentru ca doisprezece luni ti se va tot aplica.

Ai parte de multe surprize in mai toate sferele vietii tale si, in mod sigur, ti se va face dor de ordinea care it i domina viata.

Nu te speria, lucrurile nu pot merge decat intr-o directie buna daca ai in vedere faptul ca pana si tu trebuie sa fii uneori spontana si flexibila.

Ti se vor testa calitatile de colega, de mama, iubita, fiica si prietena.

Dupa un an de foc, vei putea sa fii mai increzatoare in fortele tale.

Cariera

Anul incepe cu Jupiter in casa a patra, asa ca atentia ta nu priveste exclusiv domeniul serviciului. In consecinta, te poti trezi cu reprosuri de la sefi sau colaboratori.

Daca ai in vedere ca pe casa a zecea sta Saturn, patronul tau cel greu de multumit, e recomandat sa iti clarifici foarte rapid obiectivele si sa discuti despre prioritatile tale cu sefii.

Problemele cu autoritatea tot apar, iar un concediu venit in prima parte a anului ca sa rezolvi situatiile care te streseaza dincolo de birou poate fi o solutie mai buna decat chinul incomensurabil de a fi in doua locuri deodata.

Profita la maxim de sprijinul Soarelui din Balanta in toamna, ca sa te redresezi!

Dragoste

Daca la job te asteapta mici tensiuni, cu dragostea vei sta chiar bine anul acesta. Perioada de apogeu se afl a la inceputul verii, cand Soarele din Rac va face sextil cu Jupiter din Taur, dandu-ti mare chef de iubire si dorinta de a nu-l scapa din brate pe cel drag.

Este foarte probabil ca ideea unui copil sa apara in discutiile voastre, iar la trecut planurile in practica nimeni nu te intrece.

In cazul in care esti singura, aceasta perioada favorizeaza intalniri promitatoare – o iubire de-o vara poate deveni de-o viata!

Sanatate

Cu Pluto pe casa intai ai obligatia de a te feri tot timpul de neplacerile legate de oase si infectii. Este posibil sa descoperi ca porti o problema ceva mai veche, bine ascunsa, care sa fie cauza unor stari deloc confortabile.

Investigatiile pot deveni dificile, mai ales in noiembrie- decembrie, dar merita sa le faci! Doar asa te poti bucura de un Revelion pe cinste!

CAPRICORN LA MASCULIN

Ce il face irezistibil:
Nu vorbeste mult, nu se uita la tine de parca te-ar dezbraca din ochi, are eleganta unui domn din secolul al XIX-lea si dotarile unuia din secolul al XXI-lea. E grozav sa cobori dintr-o masina ultimul tip dupa ce el iti deschide usa.

Ce il tenteaza:
Daca vrea doar distractie, se va face ca nu observa lenjeria ta kitsch sau coafura demodata. Dar aleasa inimii lui trebuie sa fie stilata ca si el si dreasa cu toate alifiile.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *