Berbec (21 martie – 19 aprilie)

By  | 
  • Trasatura cheie: Entuziasmul
  • Placerea vinovata: Sa te faci ascultata

Dintr-o privire:

Anul 2011 iti rezerva multe noutati!

Cea mai buna perioada este primavara: vei avea momente de glorie exact asa cum iti place, insa ar fi bine sa nu te imbeti cu aburii succesului crezand ca lucrurile bune pica din cer motivate de faptul ca esti speciala si meriti, pentru ca la vara s-ar putea sa iti prajesti putin cornitele cu atentionari din partea destinului: Pluto in casa a zecea si Saturn intr-a saptea pot sa te coboare repejor de pe culmile gloriei in cea mai crunta deznadejde, atat in cariera, cat si in relatia de cuplu!

Cariera

Cu motive sau fara, Berbecul are adesea dorinta de a se bate pentru ce i se cuvine, chiar daca acel ceva poate fi obtinut si pe cai amiabile.

Aceasta tendinta se accentueaza in cazul tau in legatura cu profesia pe la sfarsitul primaverii, cand te loveste gandul sa incepi ceva pe cont propriu.

Alimentata de Jupiter, care promite sa te sprijine tot anul pana si in cele mai nebunesti actiuni, poti lua decizii nu tocmai inspirate cand vine vorba de bani si investitii.

Dragoste

Stii foate bine ca esti visul oricarui barbat: vesela, pasionala, pusa pe sotii si capabila sa tragi cu dintii pentru ceea ce vrei.

Totusi, ar fi bine sa afli ca tot ce e mult strica si ca, uneori, poti deveni un cosmar atat pentru partener, cat si pentru tine insati.

Cu Saturn in casa a saptea va trebui sa inveti sa-l asculti mai mult pe celalalt si sa te certi mai putin pe motive de mare insemnatate, cum ar fi … cu ce companie de zbor sa plecati in vacanta.

Din nimicuri, puteti rata clipe frumoase. Iar asta va fi extrem de frustrant pentru ca, avand atatea planete la tine acasa, esti tu in toata splendoarea ta si poti trai experiente de neuitat.

Daca pana la vara nu fuge in lume ca sa scape de apetitul tau pentru scandal, in vacanta, partenerul s-ar putea sa iti faca o surpriza care sa te mai calmeze: propunerea de a avea un bebe.

Sanatate

In tot decorul anului viitor, cel mai interesant ramane faptul ca, desi chefuiesti ca apucata, nu ai niciun stres cu sanatatea.

Jupiter are grija de corpul tau, insa ar fi ideal daca la petreceri ai ciocni un pic mai rar si cu mai putina lume. Ficatului tau nu prea ii place sa inoate tot timpul in alcool…

BERBEC LA MASCULIN

Ce il face irezistibil:
Pare un cavaler care a aterizat in era internetului direct de pe campul de batalie al Evului Mediu. E gata sa se lupte cu armate intregi pentru femeia iubita si, la nevoie, sa-si vopseasca si calul in alb daca printi visezi!

Ce il tenteaza:
Jocurile erotice. Nu se va da in laturi de la niste scene de dominare, iar tu fii sigura ca nu te vei urca pe pereti de frica ideilor lui, ci de placerea de a le pune in practica!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *