Vino şi inspiră-te la Târgul de haine fashion, vintage & accessorize, Smart Shopping!

By  | 


 

Aprilie este luna copacilor înfloriţi, a pregătirilor migăloase în aşteptarea sărbătorilor pascale şi a nerăbdării generale, anticipând lunile de vară care să ne inunde din nou sufletele cu căldura zilelor toride. Tot aprilie este şi luna în care garderoba merită condimentată cu noi ţinute şi accesorii asortate, gata să facă faţă oricărei provocări, fie că este vorba despre un picnic în sanul naturii, zilele petrecute la birou sau ieşirile în oraş, împreună cu prietenii. 

Pentru aceasta, te invităm pe 21 aprilie 2013, la Târgul de haine fashion, vintage & accessorize, SMART SHOPPING, în vestitul bar La Historia, din centrul vechi al Bucureştiului, vis a vis de Teatrul de Comedie. Aici vei avea ocazia să alegi piese vestimentare şi accesorii unice, handmade, create special pentru această ocazie de către cei peste 20 de expozanţi care vor fi prezenţi în cadrul târgului. 

Partenerul oficial Calendar Evenimente te aşteaptă cu mare drag să fii alături de noi, să ne petrecem ziua de duminică, 21 aprilie 2013, căutând pe îndelete lucruri frumoase pe gustul inimii şi să ne răsfăţăm papilele gustative cu cele mai bune tortellini din oraş, în barul gazdă.

Intrarea este libera.

Ne vedem acolo!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *