Versace și generația de modele din anii 90 pentru campania de primăvară 2018

În urma reuniunii epice a supermodelelor din anii ’90 pentru Versace’s Spring 2018, brandul le-a invitat pe unele dintre cele mai iconice modele din ultimele trei decenii pentru campania sa de primăvară.

La fel ca și colecția de pe catwalk, colecția primăvară/vară a anului 2018 este un tribut adus lui Gianni Versace, făcându-se ’20 de ani de la moartea sa tragică.Lansat de Steven Meisel, campania se desfășoară pe mai multe generații de supermodele având în compoziție pe Naomi Campbell, Christy Turlington, Gisele Bündchen, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Irina Shayk, Vittoria Ceretti, Cara Taylor, Birgit Kos, Grace Elizabeth Noah Luis Brown.

Împreună cu cele mai cool supermodele din anii ’90 și începutul anilor ’90 (de la Christy și Naomi la Gisele și Natalia), le includ și pe supermodelele de astăzi printre care Gigi Hadid și Kaia Gerber. Gerber, fiica de ’16 ani a lui Cindy Crawford, tocmai și-a făcut debutul în sezonul de primăvară din ‘2018 și și-a dovedit deja un traseu ascendent în industrie.

https://www.facebook.com/versace/videos/10159726206520176/

 

Sursă: Harper’s Bazaar

Citește și: Colecţia COS primăvară vară 2018

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.