Vedeta serilor de iarna

By  | 

Iata 9 gafe de care trebuie sa te feresti atunci cand te pregatesti sa fii perfecta, indiferent de petrecere:

1. Vrei sa-l dai gata? Nu-ti pune cea mai sexy, transparenta si despicata rochie din estul Europei. Ca-l vei da gata la propriu – cu supradoza vestimentara de prost gust.

2. Petrecere la Coliba Haiducilor. “Voi fi ravisanta: pantofii cu toc de 11 si rochia cu paiete vor face furori.” Ravisanta, da – dar nu toate visele sunt frumoase; unii au parte si de cosmaruri.

3. Toata lumea vine la patru ace. “Si ce daca? Eu la jeans nu renunt pentru nimic in lume.” N-ai decat, daca preferi sa fii compatimita pentru lipsa ta de bani, de imaginatie sau de buna crestere…

4. “Stiu cum sa-mi inviorez vesnica rochie neagra! Salul ala cu pene ciclam va fi perfect.” Mai toate suferim de sindromul “abanosului cu combinatii’. Am zis noi ca se poarta rosul si ca elementele vintage sunt la mare pret – dar pana la efectul ieftin de cabaret e cale lunga.

5. Atmosfera Far West ne farmeca prin insolit si cutezanta. Dar atentie la Saloon Style: excesul – volane, corsete, botine cu sireturi, bucle rosii pline de funde – te va consacra drept adepta altui stil – acela de cocota.

6. “Ai auzit, draga mea, ca e la moda look-ul natural?” Rezista tentatiei de a te travesti intr-o Jane a zilelor noastre – amana hainele din piele pentru vacante, nu pentru noaptea cea mai eleganta a anului.

7. “Mitul Dracula e asa de cool! Ce-ar fi sa ma imbrac asemenea fapturii legendare din castelul principelui? Negrul e in top, accentele medievale sunt misterioase, un ruj negru si gata!” OK, si ai putea participa la un concurs de costume si scenografie pentru un horror.

8. Acum, la Paris, cizmele de eschimos a la Dior fac furori. Ai dat si-o caruta de bani pe ele, iata ca ai prilejul sa ti le etalezi si nici n-o sa mai fie nimeni ca tine! Etaleaza-le – dar numai a doua zi dimineata, sau mai bine asteapta pana la gerul Bobotezei.

9. “Vreau ceva dramatic. Ce-ar fi sa-mi bandajez capul intr-un tifon negru si sa-mi las doua codite strans infasurate in fata (ceva a la McQueen)? Efectul gotic ar fi cu adevarat spectaculos!”. Yes, dear. Si mai ales sinistru si morbid.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *