Vedeta cu stil: Olivia Palermo

Croiala retro

Olivia opteaza pentru pantaloni sau fuste foarte lungi, evazati si cu talie inalta care dau un efect de alungire, pe care ii asorteaza cu jachete din piele sau unele intr-o croiala retro. Acest stil o caracterizeaza foarte bine pe vedeta.

Casual-chic

Din stilul casual adoptat de Olivia sunt nelipsite accentele chic. Pentru ea nicio tinuta nu este una banala si nicio tinuta nu trebuie sa aiba o alura sport. Din alegerile Oliviei reiese astfel un stil bine definit, mereu rafinat, aranjat si atent gandit. Inspirandu-te din stilul ei, poti observa cat de chic poate fi un tricou simplu putin largut.

O aparitie fancy

Blanuri, franjuri, materiale scumpe, Oliviei ii place opulenta si tinutele care exprima statutul social. De asemenea, ea opteaza pentru umeri masivi, pantofi tip statement si orice piesa care iese cu usurinta in evidenta si ii da o alura grandioasa.

Rochii de cocktail

Olivia alege foarte des rochii pana la nivelul genunchilor atunci cand merge la diverse evenimente mondene. Totusi, ca sa ii avantajeze conformatia, ea opteaza pentru rochii pline de volum la baza, facute din volane sau chiar din aplicatii extravagante precum penele.

Accesorii: Accente colorate

Pentru ca este o experta in alegerea accesoriilor, Olivia Palermo pune mare pret pe detalii. Astfel, ea da culoare unui tinute in culori neutre, apeland la o pereche de sandale intr-o nuanta neon sau la o poseta intr-o nuanta opulenta.

Coliere XXL

Conformatia slaba a Oliviei este de foarte multe ori mascata cu ajutorul unor coliere masive sau siraguri de lanturi. Ea este o fana a accesoriilor vintage sau a celor valoroase, care ies usor in evidenta. Cu ajutorul unor astfel de bijuterii ea pune in evidenta piese vestimentare simple.

Esarfe

Cand nu opteaza pentru bijuterii masive, Olivia alege esarfe cu diverse imprimeuri care contrasteaza cu piesele neutre cu care isi compune o tinuta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.