Un dressing perfect, visul oricărei femei! Cât de importante sunt rafturile?

Cum să-ți amenajezi garderoba pentru a avea mai mult spațiu? Pentru aceasta ai nevoie de mai mult timp, poate chiar de o zi întreagă. Trebuie să scoți toate lucrurile din garderobă și să le pui pe categorii, să separi piesele între ele. Înainte de toate este bine să scapi de hainele care nu-ți mai trebuie, care sunt uzate, deteriorate și la care poți renunța. Acestea se stochează în pungi, nu se aruncă pur și simplu.

Organizarea dressing-ului începe cu umerașele, care pot fi în număr cât mai mare. Pe umerașele din lemn care sunt mai rezistente se pun hainele mai grele, iar pe cele din plastic, mai subțiri, se pun hainele mai ușoare, cum sunt bluzele, cămășile și tricourile. Nu toate hainele de acest fel se pun pe umerașe, unele tricouri se pot depozita ordonat în sertare.

Dressing-ul se organizează după tipuri de articole de îmbrăcăminte: sacouri, haine pentru ocazii speciale, geci, jachete, pantaloni, bluze, eșarfe, etc. Prin urmare, se grupează îmbrăcămintea pe categorii și se plasează în ordine în dressing. Se pun separat hainele groase pentru sezonul rece (blănuri, geci, pantaloni, pulovere) și separat hainele subțiri.

În aceea ce privește rochiile, bluzele sau tricourile, acestea se pot pune pe umerașe și se ordonează pe culori, astfel vor fi găsite mai ușor. În plus, acest mod de aranjare a hainelor este și foarte atractiv; se începe de la culorile mai deschise, de la alb, de la nuanțe pastelate, spre cele mai închise, până la negru. Pentru a economisi spațiu este bine ca la jachete, sacouri sau cămăși să se plieze mânecile în fața articolului de îmbrăcăminte.

Pentru hainele de iarnă, cum sunt puloverele foarte groase sau diferite articole textile, se recomandă folosirea sacilor pentru vidat, apoi depozitarea lor pe rafturi sau în cuții din plastic transparente. Există saci care au și cârlige de prindere pe umeraș. Pentru a crea un vacuum de aer se folosește un aspirator obișnuit; în acest mod se utilizează spațiul mai eficient și în dressing va fi mai mult loc. Pentru accesorii se pot folosi cutii de depozitare cu multe compartimente; în acestea se pun șosetele, curelele, cravatele, lenjeria intimă, batistele, eșarfele. Pentru cravate, șepci sau eșarfe poți folosi și acele modele de agățătoare speciale pentru astfel de accesorii, astfel aceste produse vor fi așezate ordonat.

Cât de importante sunt rafturile în garderoba ta? Acestea sunt excelente pentru depozitarea pantofilor, pentru că, după cum se știe, femeile au o sumedenie de perechi de pantofi (cel puțin 10-15 perechi), începând de la cei mai simpli și confortabili, clasici, la cei mai sexy, cu platformă, sau la cei extravaganți pentru ocazii speciale. Indiferent de fluctuațiile tendințelor, femeile nu renunță prea ușor la pantofii lor, chiar dacă unii dintre ei nu mai sunt în trend.

Pantofii pot fi așezați în ordine pe rafturi într-o cameră care are rolul de dressing în casă sau apartament. Astfel, orice femeie va găsi rapid perechea de pantofi potrivită pentru o ținută atunci când se grăbește. În plus, este destul de frustrant să cauți un lucru și să nu-l găsești sau să ții pantofii pe jos sau aruncați prin cutii, unii peste alții.

Pentru a scăpa de acest haos, sunt recomandate rafturile înalte, pe care pantofii se pot așeaza în ordine și astfel vor fi la vedere în dressing. Această metodă este fantastică deoarece toate perechile de pantofi pot fi văzuți ușor și se poate alege imediat perechea care se potrivește cel mai bine cu hainele din acea zi.

Dacă nu vrei ca pantofii să fie la vedere, îi poți pune în cutii și abia apoi îi depozitezi pe rafturi. O soluție ar putea fi și punerea pantofilor în coșuri de răchită, care arată foarte elegant.

O soluție ar fi și folosirea unor rafturi suspendate sau depozitarea pantofilor pe rafturile unui dulap. Poți cumpăra și un pantofar, mai ales dacă numărul de pantofi este mare. În felul acesta, vei avea mai multe variante de mobilier pentru depozitarea acestor accesorii. Există și sisteme de rafturi modulare care au mai multe compartimente și în care poți ține sandalele cu tocuri, pantofii, cizmele, orice tip de încălțăminte. În orice caz, sunt multe modalități de depozitare a pantofilor, deci soluții există pentru ca aceștia să nu stea auncați prin casă.

Află de pe https://rafturionline.ro/ro/rafturi-metalice care este prețul unui raft metalic și cât de variată este gama de astfel de produse de calitate, care se pot comanda online. Sunt diferite modele de rafturi, care au dimensiuni diferite și un design modern și elegant.

Pe rafturi pot fi depozitate și gențile. Și aceste accesorii sunt iubite de femei. Gențile se pot așeza pe rafturi sau se pot agăța de cârligele care sunt pe ușa unui dulap sau ale unui cuier din debara. Poșetele de ocazie sau pe care nu le porți frecvent le poți depozita în cutii sau în sertarele dintr-un dulap. Acestea nu se țin în diferite locuri din casă, trebuie protejate de praf și de umezeală, pentru că doar așa le vei putea utiliza în bună stare mult timp, prin rotație. În plus, este bine să ai grijă de aceste accesorii, mai ales dacă ai plătit pe ele mult.

 

 

Sursă: agenția PROMOdesk
Sursă foto: pixabay

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.