Trucuri simple pentru a parea mai inalta

Top 11 trucuri vestimentare care te ajută să pari mai înaltă.

1. Spune ”da” pantalonilor cu talie înaltă, care dacă îi porţi cum trebuie, te fac să pari mai înaltă. Fie că e vorba de o fustă, skinny jeans sau pantaloni scurţi, poartă-le cu un top scurt sau băgat în pantaloni.

2. Deşi cocul de balerină nu te va ajuta să fii mai înaltă, va crea impresia de verticalitate şi implicit de înălţime.

3. Foarte scurt sau foarte lung. Persoanele cu o statură mignonă trebuie să poarte fustele şi pantalonii fie foarte lungi, până în pământ, fie foarte scurte. Nu te avantajează sub nici o formă cele de lungimi medii.

4. Ţinutele uni te ajută şi ele să dai impresia unei siluete mai înalte, prin crearea unei iluzii optice de verticalitate.

5. De vreme ce pantofii cu toc nu sunt o opţine de fiecare zi, alege să porţi balerini cu vârful ascuţit.

6. Poartă decolteuri în ”V”, care îţi alungesc linia gâtului şi te fac să pari mai înaltă. În plus, dacă ai sânii mici şi nu rişti să îi arăţi din greşeală, poţi încerca un decolteu în ”v” mai adânc, extrem de sexy şi de trendy în această perioadă.

7. Evită pantalonii ”capri”, care îţi taie piciorul într-un mod ciudat. Ai grijă atunci când îţi cumperi pantalonii, aceştia să aibă lungimea potrivită, sau să îi modifici dacă sunt prea lungi, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori!

8. Evită centurile late în talie şi limitează-te la cele subţiri, care îţi accentuează  formele discret.

9. Părul mai scurt, spre exemplu un bob lung sau până la umeri, te face să pari mai înaltă, pentru că îţi lasă la vedere gâtul şi umerii.

10. Evită genţile supradimensionate, oricât de mult ai avea nevoie de ele. Cu cât mai mici, cu atât mai şic şi mai utile pentru statura ta. 

11. Dungile verticale sunt în trend, aşa că nu îţi va fi greu să găseşti astfel de obiecte vestimentare şi păcălesc privirea să te facă să pari mai înaltă decât eşti.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.