Trucuri pentru ca incaltamintea sa reziste mai mult

Cine nu-și dorește ca încălțămintea să reziste cât mai mult? Din fericire, există anumite lucruri pe care le poți face pentru a o putea păstra mulți ani.

Pentru început, alege mereu pantofi de calitate. Cel mai simplu mod prin care să fii sigură că pantofii nu se vor strica prea repede este să investești în ei de la bun început.

Apoi, protejează talpa, este prima zona care se strică. Există anumite folii protectoare lipicioase pentru tălpi, cumpără-ți neapărat!

Ce alegi intre pielea naturala si pielea ecologica

Îndeasă ziare în ei. Cu cât îndeși mai multe ziare (sau alte hârtii), cu atât forma pantofului se va păstra.Folosește un spray care protejează pantofii împotriva stricăciunilor provocate de apă. Dacă ai încălțăminte de piele sau piele întoarsă, apa ți-o poate strica.

Pune-i în cutii când nu îi porți. Pentru ca pantofii tăi să reziste mai mult, atunci când nu îi porți depozitează-i în cutii sau într-o față de pernă veche. În acest fel, nu se vor umple de praf.

Ține-i într-un loc uscat. Pantofi + umezeală = cea mai proastă idee! Pantofii trebuie ținuți mereu într-un loc uscat și cât de cât răcoros.

5 pantofi potriviti pentru seara perfecta

Alternează încălțămintea. Știm că ai acea pereche pe care vrei să o porți zi de zi, dar încearcă să nu faci asta! Evident, cu cât porți mai puțin încălțămintea, cu atât va rezista mai mult timp.

Folosește o limbă de pantofi. Pentru a te încălța mai rapid, dar și pentru a nu îndoi materialul pantofilor, folosește o limba de pantofi.

 
*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.