Trendurile verii 2013

By  | 

Ţinutele all-white: rochia, pantofii, accesoriile…totul! Vara este recomandat să porţi haine în culori cât mai deschise, mai ales alb, pentru că reflectă soarele.

Dungile, mai ales cele verticale! Deşi în trecut era interzis să porţi combinaţii de dungi orizontale cu dungi vericale, acum este o alegere inspirată!

Decupajele: fie că e vorba de o rochie, fie de costumul de baie, se poartă decupajele…simetrice şi asimetrice. Zona preferată este talia, care pare astfel mai subţire.

Imprimeurile grafice: de la colanţii haioşi cu diverse imprimeuri ”nebune”, la costume de baie şi rochiţe mini.

Bustierele, considerate atâta timp un simbol paralel cu feminitatea, s-au transformat acum în cea mai sexy alegere, mai ales dacă ai un abdomen bine conturat..

Nostalgia anilor 60. Moda retro rămâne în vogă, schimbându-se doar perioada preferată. Fusta mini este o alegere cool, la fel şi costumul de baie cu slip cu talie înaltă.

Fustele/rochiile maxi transparente, cu lenjeria la vedere: o alegere foarte sexy şi safe.

Jeanşii cu diverse imprimeuri: bulinuţe, flori, broderii tribale, etc. Este indicat să îi porţi dacă ai picioarele subţiri, deoarece, după cum ştii, imprimeurile mici te fac să pari mai ”mare”.

Maxi salopetele, din materiale fluide, care îţi complimentează formele. poartă-le ziua cu balerini comozi şi seara cu tocuri şi pijuterii masive.

Cerceii pe toată urechea. Fă-ţi o coafura în stil punk, în lateral, ca Sienna Miller la MET Gala şi afişează-ţi noul accesoriu cult.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *