Trendurile momentului dictează ceea ce purtăm! Ce pantofi la comandă vor fi vedetele verii?

Ce femeie nu iubește pantofii? Chiar și cea mai indiferentă dintre ele ar minți dacă le-ar declara război acestor piese incredibil de feminine și elegante. Dincolo de faptul că ne inspiră încredere și ne mențin la înălțime, pantofii au o putere incredibilă asupra noastră, întrucât ne îmbunătățesc vizibil starea de spirit de îndată ce îi încălțăm. Poate că nu îi avem întotdeauna pe cei mai scumpi, dar ne putem bucura de frumusețea celor mai originali dintre ei. Cum? Cu ajutorul specialiștilor în materie de pantofi la comandă! Nu numai că se fac pe măsura fiecărei posesoare, dar au acel ceva care lipsește, de obicei, la modelele din magazinele clasice. Dacă vrei să îți pui amprenta pe ceea ce porți zi de zi, iată spre ce pantofi la comandă ar trebui să te îndrepți!

Transparențe impunătoare

Plasticul, sub diferite forme și culori, a făcut înconjurul podiumurilor de modă în acest sezon. Poartă pantofi la comanda transparenți dacă ți-ai propus să acaparezi privirile tuturor trecătorilor de pe stradă și asortează-i cu haine în culori neon, care să îți confere un aer excentric și plin de originalitate. Dacă ți se pare un trend prea îndrăzneț, poți alege să porți încălțăminte parțial transparentă, care să nu te scoată prea mult din zona de confort.

Străluciri prețioase

În serile de vară, poți fi o apariție mai fierbinte decât temperatura din termometre dacă alegi pantofi la comandă cu inserții de pietre strălucitoare și accente de glitter. Detaliile prețioase continuă să facă furori, așa că a venit momentul să le etalezi ori de câte ori simți nevoia, nu doar la evenimentele speciale. Combină-le cu rochii negre din satin și fuste flamboaiante din tul.

Culori vibrante

Se spune că ținuta perfectă începe de la pantofi. Construiește un outfit cu personalitate cu ajutorul unor pantofi la comandă într-o nuanță puternică și renunță la ideea de accesorii. Spre exemplu, o rochie de tip furou roz pudră se va potrivi perfect alături de o pereche de pantofi mov, decupați la vârf.

Alb imaculat

Încălțămintea albă este preferata designerilor de modă din toată lumea. Asigură-te că ai modelul preferat de pantofi la comandă în această culoare simbol și ai mână liberă la ținute. Poți purta alb din cap până în picioare sau poți opta pentru o pereche de blugi cu talie înaltă și un tricou alb sau roșu.

Toc nonconformist

Acel toc clasic pe care îl știi din filme nu se mai regăsește printre preferințele designerilor din lumea modei. Noul trend aduce în lumină tocul pătrat, cu influențe retro, care ne amintește de pantofii de odinioară. Alege pantofi la comandă pe care să îi integrezi în ținute clasice, ca detaliu subtil, și păstrează accesoriile într-o linie simplă.

Acestea sunt doar câteva dintre trendurile care domină industria de modă în prezent. Dacă te inspiră vreunul dintre ele sau îți plac toate, nu îți rămâne decât să îți definești stilul cu ajutorul unor pantofi la comandă. Magazinul online AnaFashion.ro îți stă la dispoziție cu toate detaliile legate de realizarea lor, astfel încât ținutele tale să transmită mai mult de fiecare dată când le porți.

Sursa: iAgency

Sursa foto: unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.