Trenduri in moda in primavara 2014 (II)

By  | 

Am urmărit cu interes prezentările marilor case de modă pentru a alege cele mai importante şi pertinente trenduri în modă ale primăverii 2014 pentru voi. Iată care sunt acestea şi cum să le purtaţi.

Lenjeria la vedere.

Nu oricine şi nu oriunde poate adopta acest trend curajos, dar dacă eşti o tipă cu o mare încredere în sine şi o siluetă atent lucrată nu îl trece cu vederea! Poartă bustiere elegante în combinaţie cu topuri din voal sau dantelă şi fuste midi creion sau ample. La vară poţi să porţi bustierele fără alt top deasupra dar ai grijă la locaţia în care adopţi acest trend, oricât de bine ai arăta!

Noile lungimi de fustă.

Fusta midi se poartă atât în varianta amplă cât şi cea creion, avantajoasă pentru siluetele androgine, pentru că le oferă un plus de feminitate. Fusta trompetă este o alegere curajoasă, apreciată, în combinaţiile potrivite iar costumul cu pantalon scurt te va motiva să te ţii de rutina de sport.

Rochiile primăverii

Suntem deja obişnuite cu rochiile cu decupaje care au luat cu asalt covorul roşu de la Hollywood iar rochiile stil lenjerie prind tot mai mult teren în lumea modei. În ceea ce priveşte rochia sport, derivată din tricouri polo sau alte uniforme sportive nu putem spune decât că e musai să deţii în garderoba de primăvară un astfel de model!

Tricoul sport adus la rang de eleganţă

Tricoul sport a părăsit sălile şi terenurile de sport şi a căpătat un nou stat în garderoba noastră. Combină-l cu încredere cu fuste elegante şi sandale înalte şi uită de accesoriile supradimensionate, nu mai ai nevoie de alte centre de atenţie!

Vom reveni să îţi prezentăm şi alte trenduri in modă în primăvara 2014 în curând!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *