Trenduri in moda in primavara 2014

By  | 

Primăvare avem nevoie de un refresh al garderobei, iar înainte de a începe vânătoarea prin magazine, pune-te la curent cu noile trenduri în modă ale sezonului.

Salopeta.

Cine a spus că pantalonii nu pot fi ultra-chic? Nouă ne plac foarte tare sub formă de salopetă, cu un decolteu adânc, avantajos femeilor cu sânii mici şi cu o centură subţire care să accentueze talia. Nici varianta cu talie joasă nu este o idee rea în cazul tipelor înalte şi subţiri. La birou sau la party, salopeta este una dintre cele mai rafinate ţinute.

Jacheta fără mâneci.

Nu e cazul să te apuci să dai jos mânecile tuturor sacourilor sau trench-urilor din garderobă, vei găsi în această primăvară tot mai multe astfel de modele chic în magazine. Transformată într-o vestă supradimensionată, jacheta fără mâneci arată genial atât cu o croială cambrată dar şi cu o croială lejeră, dreaptă. Este o piesă vestimentară foarte versatilă pe care poţi să o combini cu uşurinţă în tot felul de ţinute sporty chic cu rochii sau cu pantaloni.

Rochia în stilul anilor ’20.

Femeiele ”fără forme” au un nou motiv de bucurie odată cu revenirea în centrul atenţiei a rochiei în stilul anilor 20. Acest tip de rochie arată superb pe aproape orice siluetă, dar mai ales pe tipele mai puţin ”dotate” la nivelul bustului dar şi al posteriorului. Femeile cu silueta androgină sunt cel mai avantajate de rochia cu talie lăsată în stilul anilor 20 stre deosebire de cele cu silueta în formă de măr sau ovală.

Rochia-cămaşă.

Pentru că această piesă vestimentară are conotaţii mult prea ”office”, află că poţi să adaugi în garderobă şi cămăşi purtabile la alte ocazii. Ce spui de rochia-cămaşă punk albă, cu aplicaţii metalice, pe care o poţi purta la următoarea ieşire în club? Dacă ai în vedere o întâlnire cu iubitul ţi-am recomanda rochia-cămaşă romantică din voal iar pentru ziua ”casual friday” de la birou poţi să adopţi modelul în dungi cu o lungime decentă dar şi o croială flatantă. Adaugă şi nişte accesorii colorate pentru a obţine un look vesel şi îndrăzneţ.

Care dintre cele 4 trenduri vestimentare în primăvara anului 2014 este preferatul tău? Nouă ne plac toate în egală măsură!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *