Trenduri în materie de sneakers

Cum vine vara, cum ne prinde cotrobăind prin dulapul cu încălțăminte. Punem frumos ghetuțele la hibernat și ne întrebăm ce s-a întâmplat cu toți tenișii ăia pe care-i aveam astă vară. Și atunci e clar ce urmează: o sesiune de shopping, cu cardul de cumpărături armat și gata de atac. Dar la ce să fim atente în acest sezon, care parcă e mai plin de opțiuni ca niciodată?

Albul clasic nu moare

O fi de la nostalgie, o fi de la noul sezon Stranger Things, promis să apară în iulie. Sau poate că pur și simplu arată prea cool ca să dispară vreodată din trenduri. Ideea e că sneakerșii albi cu aspect retro sunt încă o alegere inspirată, mai ales că poți să-i porți cu aproape orice.

E cool să pari activă

Design-uri care, de obicei, ar fi fost surprinse pe vârf de munte s-au infiltrat ușor, ușor în mediul urban. Nu înseamnă că ne-am transformat toți în muntomani, dar felul în care trăsăturile funcționale au fost preluate a dat naștere unor rezultate foarte cool.

Tie-dye is to die for

De la strămoșii noștri hippie încoace nu s-au mai văzut atâtea caleidoscoape vestimentare. Deși tricourile vopsite în tehnica tie-dye sunt cele mai întâlnite, această explozie psihedelică de culori se întâlnește mai nou și la teniși. Poate n-ar fi indicat ca cele două să se întâlnească în același outfit, dar separat, sigur te scot în evidență.

Pânză până-n pânzele albe

Cel mai probabil, tenișii sau sneakerșii din pânză nu vor îmbătrâni niciodată. Că vorba aia, vara e vară. Iar după noile previziuni climatice, pare să se anunțe tot mai greu de suportat. Așa că pânza răcoroasă și ușoară te salvează fără să te scoată din tendințe. Ai grijă doar să continui look-ul lejer și în părțile superioare, pentru acel outfit care strigă „e vară, vară, e soare afară”.

Tu ce animal vrei să fii?

Să nu spui că ți-am spus, dar printul de animale revine. Da, la încălțăminte. Nu știm de unde a apărut trendul, dar mai toți producătorii cool au strecurat un tipar de zebră, leopard, tigru sau alt locuitor african. Evident, vorbim doar despre tipare, nu piele adevărată. Ba chiar se poartă astfel de printuri pe materiale sustenabile, care funcționează împreună ca un mesaj social demn de era modernă: niciun animal n-ar trebui să sufere pentru modă.

Tu ce alte stiluri ai sesizat la rafturi sau pe catwalk-urile din oraș? Indiferent de trenduri, poți să ții pasul fără probleme, dacă ai un mic aliat precum CardAvantaj. Este un card de cumpărături cu parteneriate pe la mai toate magazinele de modă, care împarte prețurile în rate fără dobândă*, ca să te bucuri liniștită de shopping.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursă: Digital Metrics

Sursă foto: CardAvantaj.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.