Trenduri în materie de accesorii: ce e la modă în 2019?

Am vorbit aici despre piesele vestimentare care sunt în tendințe în acest moment (și despre piesele pe care ar trebui să le pui la păstrare), iar mai jos am făcut o trecere în revistă a trendurilor curente în materie de accesorii – iată care vor fi cele mai populare piese în 2019:

BentițeBentiță ASOS, 9,49 euro – aici, bentiță Prada, 190 euro – aici, bentiță Eugenia Kim, 115 euro – aici

Bentițele clasice, cu alură școlărească, sunt în topul tendințelor în ceea ce privește accesoriile capilare. Secretul pentru a le aduce de la un look copilăresc la unul cool este să optezi pentru modele cu twist inedit – de pildă, Prada propune bentițe XXL din satin (pe care le poți purta fie în contexte formale, alături de rochii cu aer prețios, fie în situații casual, alături de tricouri simple albe). Printre preferatele noastre sunt și bentița din PVC care poate fi folosită pentru a adăuga o tușă de edgyness unei rochii înflorate, sau bentița roz cu perle din plastic, care ar arăta perfect alături de un look all denim (jeans + jachetă din denim).

Perle

Accesoriu elastic pentru prins părul, cu accente de perle Swarovski, Jennifer Behr, 209 euro – aici, bentiță cu perle artificiale, ASOS, 11,49 euro – aici, cercei Mango, 69,90 lei – aici, colier Uterque, 439 – aici

Perlele nu mai sunt de mult rezervate numai contextelor formale, ba chiar arată mult mai cool și mai fresh purtate în situații casual, alături de piese nesofisticate. De asemenea, nu ai neapărat nevoie de un buget mare pentru a te putea bucura de acest look – perlele artificiale realizate cu grijă au un impact tot atât de puternic precum cele naturale. Printre piesele noastre favorite din colecțiile actuale se numără cerceii de mai sus, cu perle și cristale colorate (ambele faux, dar de efect), bentița cu perle din plastic (care împușcă două trenduri actuale dintr-o singură lovitură), colierul cu perle faux în cascadă care poate fi purtat și la birou, și la un party, și elasticul de păr cu accente din perle care face ca până și cel mai basic ponytail să arate sofisticat.

Accentele din lemn

Set brățări Mango, 99,90 lei – aici, pantofi Uterque, 509 lei – aici, geantă Zara,149,90 lei – aici

Accentele din lemn regăsite în locuri neașteptate – pe tocul unor pantofi, sub forma unei poșete clutch, sau chiar sub forma unui set de brățări – sunt un detaliu pe care o să îl observi din ce în ce mai des în următoarea perioadă, un microtrend pe care merită să îl încerci în 2019. Accentele earthy arată perfect alături de materiale necomplicate – bumbac, in, denim.

Gențile cu mâner scurt

Geantă Zara, 149,90 lei – aici, geantă Staud, 195 euro – aici, geantă Staud, 305 euro – aici, geantă Mango, 199,90 lei – aici

Modelul cel mai popular de geantă al momentului este cel cu mâner scurt – fie că este vorba despre genți de zi sau de seară. Pentru birou, propunerea noastră este modelul structurat de mai sus, într-o nuanță neutră de bej care este extrem de ușor de asortat. Pentru ocazii mai speciale, cum ar fi o ieșire cu prietenii, un date sau un party, clutch-ul cu mâner geometric din lemn sau geanta bucket cu detalii din sfoară și animal print sunt opțiuni stylish, iar pentru contextele casual, favorita noastră e geanta din plastic transparent cu accente roz neon (care bifează, datorită culorii, încă un trend major al sezonului, despre care am vorbit mai multe aici).

Lentile reflectorizante

Ochelari de soare Zara, 89,90 lei – aici, ochelari de soare Nike, 93 euro – aici, ochelari de soare Zara Men, 99,90 lei – aici, ochelari de soare Prada, 215 euro – aici

Ochelarii de soare inspirați de ski goggles sau de ochelarii cicliștilor profesioniști sunt unul dintre hot item-urile momentului. Dacă în 2018, modelele cât mai micuțe au fost în topul tendințelor, în 2019 poți opta și pentru dimensiuni mai mari de ochelari, atâta vreme cât au lentile colorate reflectorizante.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.