Trend Alert: 5 ținute pentru evenimentele de vară

Soare sau seri calde, cosmo-uri sau prosecco, rochii vaporoase cu printuri sau uni sunt combinațiile perfecte pentru o vară plină de evenimente “glam”, unde avem nevoie de ținute pe măsură.

Noi am pregătit 5 piese vestimentare comode și ușor de asortat care să te scoată din impas atunci când trebuie să mergi la un eveniment. Fiind atât de versatile, acestea pot fi purtate atât la un eveniment de zi cât și unul de seară.  Iată:

Garden Partygiorgal 1

Există o etichetă conformistă când vine vorba despre un garden party. Chiar dacă aceastea se organizează în aer liber, piesele vestimentare trebuie să aibă un aer elegant, decent și ușor vintage. Având în vedere că garden party-urile sunt o tradiție a Caselor Regale, dress-code-ul este unul destul de strict și acesta trebuie respectat. Noi am ales o rochie albă, uni, cu inserții discrete.

Ca o pată de culoare pentru această ținută poți purta ca accesoriu capilar, o bentiță cu voaletă, o tocă sau o pălărie de vară cu boruri mari în nuanțe electrice. Nu uita că aceste accesorii sunt un “must”. Pentru acest tip de eveniment tocurile sunt tăiate de pe listă și sunt înlocuite de balerini sau orice alt model de pantof cu talpă joasă .

Office party

giorgal 2

Chiar dacă este un eveniment office, renunță la liniile drepte și cămășile uni și oferă puțin volum ținutei tale. Cum? Îți spunem noi. Fusta neagră, cloș cu inserții discrete florale în combinație cu o cămașă în dungi colorate este o variantă perfectă atunci când vine vorba despre un office party. O pereche de sandale sau pantofi cu toc mediu, eventual gros sunt alegerile potrivite în materie de încălțăminte.

 Cocktail Pool Party

giorgal 3

Pentru acest tip de eveniment explozia de culori este admisă. O rochie cu linii simple care să evidențieze discret silueta plus un print cu un aer extravagant este combinația reușită pentru un cocktail pool party. Noi ne-am gândit că o variantă potrivită este rochia Giorgal, al cărei print este nedefinit, dar inserțiile de albastru marin o transformă într-o rochie ideală pentru un astfel de eveniment. O pereche de sandale colorate cu toc (tocul poate fi mediu sau înalt după preferințele fiecăreia) sunt condimentul adăugat ținutei.

Brunchgiorgal 4

Brunch-ul presupune o ținută relaxată iar o rochie tip cămașă este ideală pentru acest eveniment. O variantă extrem de cool sunt dungile în nuanțe contrastante de albastru și verde pe un print uni, alb. Această rochie creează o apariție greu de uitat. Acest tip de rochie oferă un aer fresh, natural perfect pentru o ieșire la brunch atât în cadru formal cât și cu prietenele tale.

Elegant Dinner

giorgal 5

Dantela rămâne simbolul eleganței absolute. Rochia violet liliac este ideală pentru un cadru somptuos. Nuanța rochiei este una delicată, iar feminitatea ta va pune în evidență liniile clasice ale piesei. O pereche de tocuri înalte și un ruj în nuanța „bordeaux” te vor transforma într-o “femme fatale”.

 

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.