Top genți de damă stylish în acest sezon

 

În fiecare accesoriu pe care îl purtăm se regăseşte o parte din povestea noastră; genţile de damă, mult îndrăgitele accesorii ce ne însoţesc pretutindeni, păstrează cu multă loialitate secretele noastre, astfel încât să rămânem un mister pentru cei care ne privesc cu admiraţie.

Privite, însă, cu multă atenţie, aceste accesorii de nepreţuit pot lasă un indiciu celor curioşi să afle ce se ascunde în spatele imaginii femeii moderne, puternice şi seducătoare pe care genţile de piele o conturează cu desăvârşire. Stilul pe care îl adoptăm poate dezvălui uneori multe despre firea noastră, despre modul în care privim lumea şi în care alegem să acţionăm.Genţi elegante de damă potrivite pentru un stil romantic

O ţinută cu accente romantice ne va oferi mereu o notă de feminitate şi delicateţe, surprinzând astfel sensibilitatea care ne defineşte. Latura uşor nostalgică a personalităţii noastre ne poartă către acest stil vestimentar plin de nuanţe pastelate, materiale vaporoase, broderii dantelate şi bijuterii gingaşe.advertorial wild inga

Geanta de piele Scarlett marca Wild Inga reuşeşte să îmbine graţia feminină cu tendinţa noastră de a ne lasă în voia reveriilor şi a romantismului de altădată. Cusăturile sale fine, împreună cu design-ul elegant, ne îndulcesc outfit-ul format dintr-o rochiţă cu volane sau o bluza vintage cu funde şi imprimeuri florale.

Poşete de damă extravagante, pentru un stil masculin-chic

Poate fi o provocare să purtăm piesele specifice stilului masculin; personalităţile îndrăzneţe pot găsi, însă, o adevărată sursă de inspiraţie în garderoba masculină, îndrăznind să transforme chiar şi o ţinută simplă într-un outfit sofisticat. Clasicii pantaloni şi sacoul în linii drepte, alături de geanta de damă Brigitte, pot oferi un look aparte care va cuceri multe inimi tocmai datorită faptului că îţi pun în valoare caracterul îndrăzneţ, nonconformist. Culorile neutre ale acestor genţi de damă completează şi mai mult aspectul impecabil al unei ţinute masculine chic.

Poşete de damă perfecte pentru un stil rebel-chic

Sfidarea regulilor tradiţionale care ne caracterizează personalitatea excentrică accentuează spiritul nostru rebel, dornic să se bucure de cât mai multă libertate. Stilul glam-rock sau chiar şi cel boho ne stimulează creativitatea, oferindu-ne posibilitatea de a ne juca cu diverse combinaţii fără să ţinem cont de influenţele care circulă în lumea modei; esenţial este să ne fim fidele nouă însene atunci când alegem outfit-ul, chiar şi dacă asta poate înseamnă să nu respectăm cu stricteţe trendurile din fashion. Wild Inga a creat cu multă geanta de damă Natalie, care reflectă frumuseţea stilului rebel, independent, dar şi feminin.

Genţi din piele pentru un stil modern

Hotărâtă şi ambiţioasă, femeia modernă ştie că poate străluci chiar şi adoptând un stil minimalist, bazat pe design-ul simplu al liniilor pieselor preţioase. Aerul nostru impunător impresionează prin încrederea de care debordăm atunci când purtăm o astfel de ţinută alături de clutch-ul elegant

Barbara. Confecţionată dintr-o piele fină cu reflexii mov, această geantă plic pune în evidenţă rafinamentul rochiilor simple cu care o asortăm în momentul în care ne pregătim pentru o seară deosebită.

Experimentează cu diverse combinaţii alături de Wild Inga – un brand pentru care atenţia la detalii înseamnă totul, şi care îţi pune la dispoziţie nenumărate modele de genţi din piele care se potrivesc stilului pe care îl adopţi în funcţie de personalitatea ta şi de ocazia pentru care te pregăteşti.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.