(P) Top 10 produse reduse trans-sezoniere Elisabetta Franchi

După cum probabil știti, brand-ul Elisabetta Franchi este adus în România de peste 13 ani de către magazinul Lala Boutique, aflat în zona Aviatorilor, pe strada Gheorghe Brătianu 28 și online pe www.lalaboutique.ro, fiind unul dintre puținele magazine din România ce face buying direct din showroom-urile Elisabetta Franchi și singurul magazin ce aduce colecția integrală a designerului italian.

Fiind perioada de reducere pentru magazine și vânătoare pentru împătimitele de fashion, Laura Alistar, consilier de imagine cu studii de specialitate urmate la Londra la A.I.C.I. ( International Association of Image Consultants ) și fondatorul Lala Boutique, a realizat un top 10 produse ce pot fi purtate în orice perioadă a anului și pe care le găsiți în această perioadă cu prețuri reduse.

Geacă de piele – poate fi purtată atât în serile răcoroase de vară, cât și iarna, cu o vestă de blană peste.

1

Tricotajele – pentru a putea fi purtate în orice sezon, de recomandat este să nu fie din lână, cașmir sau materiale groase, ci din bumbac sau fibră de mătase.

2

Jensii – este un an demin power, iar acest item nu trebuie să fie ratat la reduceri. Ar trebui să investim în articole din denim mare parte din bugetul alocat garderobei anul acesta.

3

Little Black Dress – o rochie pentru orice sezon și aproape orice eveniment și perioadă a zilei.

4

Camașa albă – perfectă pentru orice sezon și orice moment al zilei.

5

Office Bag – un model de geantă încăpătoare, de zi cu zi, pentru birou.

6

Rochie Red Carpet – o rochie de seară, pentru evenimente speciale, elegante

7

Basic T-shirt – un tricou simplu, pentru orice perioadă a anului. Poate fi purtat ca piesă principală sau pe sub o altă piesă vestimentară în perioada rece a anului.

8

Rochia de Cocktail – o rochie ceva mai scurtă decât rochia red carpet, pentru evenimentele mai putin pretențioase, ce se desfășoară după rigori mai puțin stricte.

9

Pantoful Stiletto – pentru orice anotimp, atâta timp cât este uscat.

10

Pentru mai multe produse și pentru o experiență placută și relaxantă de shopping într-un mediu spațios și elegant, vă invităm să vizitați magazinul Lala Boutique din Str. Gheorghe Bratianu 28.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.