Tommy Hilfiger lansează colecția TOMMYXGIGI, sezonul toamnă 2017

By  | 

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecţiei TOMMYXGIGI, sezonul Toamnă 2017, creată de Tommy Hilfiger în colaborare cu supermodelul american și ambasadorul global al brandului Gigi Hadid.

Capsula include articole sport pentru femei, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri și ochelari de soare, și va avea premiera la show-ul TOMMYNOW „See Now, Buy Now” din cadrul London Fashion Week, în data de 19 septembrie 2017.

„Sezonul Toamnă 2017 este despre rock-and-roll și despre un spirit rebel”, a declarat Tommy Hilfiger. „Gigi și cu mine am dorit ca acest sezon să se simtă ca fiind glamorous şi puțin îndrăzneț și ne-am distrat foarte mult cu schiţele. Întotdeauna am considerat că Gigi este un fashion icon, iar cu cea de-a treia colecție capsulă ea reuşeşte să estompeze graniţele dintre modă și rock-and-roll.”​

„Colaborarea cu Tommy a fost o introducere minunată în lumea designului și m-a învățat să-mi exprim individualitatea și să găsesc inspirație în tot ceea ce mă înconjoară”, a declarat Gigi Hadid. „Ca și în cazul celor două capsule anterioare, am rămas fidelă stilului meu personal, îmbinând interpretarea personală cu ADN-ul brandului în fiecare piesă a colecției.”

Colecţia capsulă TOMMYXGIGI, sezonul toamnă 2017, îmbină atitudinea rebelă cu o reinterpretare mai feminină. Celebrând anii ’90 și stilul emblematic rock-and-roll, ţinutele se joacă cu proporții supradimensionate și influențe atletice. Materialele statement ocupă un loc central prin ţesăturile de lux din catifea, piele lucioasă, denim şi flanel. Logo-urile sunt împodobite cu accesorii metalice, iar tartanul exclusiv Tommy Hilfiger este suprapus cu un imprimeu albastru în formă de stea, caracteristic Tommy. Imaginează-ţi ca reprezintă tot ce este mai bun din anii 90, având o reinterpretare glamour-rock, nonconformistă, relaxată şi effortlessly cool.

În galeria foto de mai jos găsești câteva dintre piesele care fac parte din colecția TOMMYXGIGI:

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *