Tommy Hilfiger lansează colecția capsulă TOMMY JEANS CREST

Tommy Hilfiger lansează colecția capsulă TOMMY JEANS CREST toamnă 2018, inspirată din campania inițială Tommy Crest, lansată în 1985. Campania globală, creată în colaborare cu Jelani Blackman și RIMON, artiști în plină ascensiune, celebrează optimismul, diversitatea și exprimarea propriei individualități, aducând totodată un omagiu moștenirii muzicale a brandului. Colecția capsulă va fi disponibilă la nivel global. În magazinele Tommy Jeans din România, colecția va fi disponibilă începând cu 26 noiembrie 2018.

Realizată de celebrul fotograf Luc Coiffait în Londra, campania digitală îi aduce în prim-plan pe Jelani Blackman și RIMON, aceștia punându-și amprenta asupra stilurilor TOMMY JEANS CREST, pe măsură ce folosesc moda ca mijloc de exprimare a propriei individualități. Campania include interviuri video exclusive cu cei doi artiști care își împărtășesc țelurile, personalitățile favorite, destinațiile de călătorie și melodiile preferate, inspirând publicul prin forța lor continuă de a împinge limitele așteptărilor.Colecția capsulă include piese din denim esențiale, aducând un twist în arhiva bogată a brandului prin emblema Tommy Crest – un leu cu o sabie, înconjurat de lauri, emblemă ce este reinventată și plasată pe haine în zone neașteptate.

Piesele feminine emblematice sunt jacheta puffer în carouri bleumarin și verzi, cu o mică emblemă Crest brodată în partea din față, o rochie de inspirație rugby shirt în dungi bleumarin, roșii și albe, cu emblema Crest poziționată pe piept, hanoracele albe și bleumarin și puloverele albe cu emblema pe piept și mâneci, tricourile roșii, albe și navy cu logo TOMMY JEANS și emblema Crest, jacheta trucker din catifea reiată roșie, salopeta și fusta mini cu nasturi frontali și detalii imprimate cu emblema Crest, mom jeanșii prespălați cu emblemă pe buzunarul din spate și jacheta trucker din denim, brodată cu logo-urile Crest și TOMMY JEANS pe spate.

Piesele menswear emblematice includ o jachetă trucker din denim și un sacou Harrington în carouri, pulovere albe, roșii sau bleumarin cu emblema Crest imprimată pe spate, brațe și pe piept, în completarea logo-ului TOMMY JEANS, dad jeans ușor prespălați, o salopetă albă, pantalonii sport bleumarin sau roșii, o cămașă în carouri multicolore și tricourile roșii, albe sau bleumarin, toate imprimate cu emblema Crest.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.