(P)Tommy Hilfiger creează o colecție alături de Lewis Hamilton, campionul de Formula 1

Lewis Hamilton, cvadruplul Campion Mondial de Formula 1 și ambasadorul global al liniei masculine din cadrul brandului Tommy Hilfiger va colabora cu designerul american pentru a crea prima colecție TommyXLewis, ce urmează a fi lansată în toamna lui 2018.

Lewis Hamilton a dezvăluit logo-ul colecției în cadrul unui eveniment exclusiv din Shanghai, punându-și amprenta pe cunoscutul steag Tommy Hilfiger.„Lewis este curajos în tot ce face, de la curse, la sporturi extreme și până la modă,” a povestit designerul. „Această colecție colaborativă este ceva foarte nou în departamentul hainelor pentru bărbați și, în același timp, omagiază ADN-ul brandului. Am fost foarte mândri să dezvăluim logo-ul exclusiv și inspirația pentru design cu fanii noștri din China și abia așteptăm să împărtășim colecția cu lumea întreagă, începând din această toamnă.”

Steagul TommyXLewis a fost dezvăluit la evenimentul din Shanghai, în cadrul unei instalații de artă inspirată din designul colecției, inclusiv cu influențe de street style și proiecții ale tatuajelor lui Lewis Hamilton. Logo-ul omagiază faimosul steag de referință Tommy Hilfiger, cu inițialele lui Lewis Hamilton în bleumarin, care reflectă culorile brandului și fontul utilizat în tatuajele pilotului britanic de Formula 1.

„Pe măsură ce a crescut pasiunea mea pentru modă, a crescut și dorința să realizez o colecție. Este o onoare să formez un parteneriat cu Tommy Hilfiger, alături de care îmi împlinesc visul,” a spus Lewis. „Sunt nerăbdător să le arăt fanilor din întreaga lume cum eu și Tommy ne-am canalizat creativitatea în această primă colecție colaborativă TommyXLewis.”

Moștenirea brandului este strâns legată de cultura pop și starurile sportive. În anii ‘90, Tommy Hilfiger a fost unul dintre primii designeri care a îmbinat moda cu celebritatea și a devenit un pionier în industrie, după ce a îmbrăcat artiști precum Aaliyah, Mark Ronson și Usher și i-a implicat în reclamele sale pe David Bowie sau Beyoncé. În ultimii ani, designerul a stabilit parteneriate cu supermodelul Gigi Hadid, cu care a realizat patru colecții capsulă TommyXGigi, cu campionul international de tenis Rafael Nadal, duo-ul The Chainsmokers și actorul Shawn Yue. Brandul are și o istorie în ceea ce privește cursele de Formula 1, iar recent a anunțat un parteneriat strategic pe mai mulți ani, devenind partenerul oficial de îmbrăcăminte pentru cvadruplii campioni mondiali de la Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Brandul a sponsorizat în trecut echipa de Formula 1 Lotus, între 1991 și 1994, și a fost primul brand din afara lumii curselor care a sponsorizat echipa de Formula 1 a Ferrari, inclusiv prin uniforme realizate chiar de Tommy însuși, în 1998.

Foto: Tommy Hilfiger

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.