Toate detaliile despre rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Speculații legat de ce va purta Meghan Markle în ziua nunții sale cu Prințul Harry au circulat încă din momentul în care s-a anunțat logodna celor doi, și iată că a venit momentul în care aflăm secretul bine păstrat de atâtea luni –

Meghan Markle a ales o rochie Givenchy pentru nunta sa. Creația poartă semnătura lui Clare Waight Keller, care este, din martie 2017, directorul creativ al casei de modă franceze.Reacția lui Harry în momentul în care a văzut-o pe Meghan pentru prima dată în rochia de mireasă a fost cât se poate de simplă, romantică și autentică – când cei doi s-au întâlnit în fața altarului, Harry i-a șoptit „You look amazing“.

 

Rochia este realizată din mătase, cu o dublură din organza.

Accesoriile care au însoțit rochia au fost, la rândul lor, spectaculoase. Voalul lui Meghan, tot sub semnătura Givenchy, a fost creat special pentru a reprezenta toate țările din cadrul Commonwealth. Meghan și-a exprimat dorința de a avea aproape toate națiunile din asociația Commonwealth, iar Clare Waight Keller a încorporat acest lucru în mod inedit și grațios în ținuta pentru nuntă, sub forma unui voal cu o compoziție florală spectaculoasă – 53 de simboluri distincte, fiecare reprezentând flora specifică a câte unui stat.

Realizarea voalului a fost un proces extrem de minuțios – pe lângă timpul petrecut pentru a identifica și reproduce cele 53 de simboluri, crearea voalului a durat mai multe sute de ore și a implicat ca cei ce au muncit la el să își spele mâinile o dată la 30 de minute pentru a nu transfera vreun fel de pată pe material.

Să nu uităm de tiara, accesoriul nelipsit oricărei mirese la o nuntă regală. Meghan a primit cu împrumut de la Regina Eisabeta o tiară bătută cu diamante ce i-a aparţinut reginei Mary. Tiara face parte din Bijuteriile Coroanei și a fost creată în 1932, iar brosa care stă în centrul ei datează din anul 1893.

Începând de astăzi, Meghan va purta o verighetă realizată din aur extrem de rar, proventi dintr-o mină din Țara Galilor (o tradiție a Casei Regale Britanice), iar Prințul Harry va purta un inel din platină, încălcând tradiția conform căreia bărbații din Familia Regală nu trebuie să poarte acest simbol al căsătoriei.

 

Foto: Splash News

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.