Toamna vine cu o nouă colecție autentică  în magazinele ETIC

Pentru ETIC,  toamna aceasta înseamnă un nou sezon în care colecțiile noastre ajung atat la clientele fidele,cat si la cele noi, care se identifică cu valorile frumuseții promovate de brandul nostru.

In acest sezon toamna-iarna,  ETIC abordeaza ca subiect principal in linii fine tricotajele. Practice, lejere, calduroase si feminine, tricotajele sunt alegerea ideala pentru zilele reci de toamna. Datorita varietatii de texturi si nuante, hainele tricotate constituie optiunii vestimentare versatile si usor de abordat.Fie că este vorba de rochii sau de pulovere clasice, culorile spun totul! Pe lângă combinațiile simple dintre alb, negru sau roșu, propunem și nuanțe calde de galben,albastru sau roz. Iar împreună alegem cum să le îmbinăm!

În magazinele din București (Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Sun Plaza, Auchan Titan, Centrul Comercial Orhideea, Galeria Comerciala Esplanada, Outlet Grand Arena ), dar și cele din țară (Centrul Comercial Tom Constanta, Electroputere Parc Craiova) vă așteaptăm cu noua colecție, sfaturi pentru înnoirea garderobei și multă inspirație în materie de fashion!

De asemenea, vă așteptăm comenzile online, pe site-ul nostru www. etic.ro.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.