Tipuri de ceasuri gandite sa epateze prin design

Ceasul de mana a fost din cele mai vechi timpuri un accesoriu gandit sa epateze prin design, sa completeze tinutelor, sa se asorteze personalitatii purtatorilor, dar si sa le asigure acestora certitudinea ca nu vor intarzia la o intalnire importanta sau la o intrunire de afaceri. Chiar daca toate telefoanele mobile, tabletele si celelalte dispozitive au si optiunea afisarii ceasului, un ceas de mana niciodata nu se demodeaza.

Pentru a alege accesorii care intr-adevar ies din comun, care pot fi purtate numai la costum sau la o tinuta cu pretentii, ori la un eveniment special, oamenii pot alege sa poarte ceasuri Orient dar si ceasuri Seiko, doua din cele mai importante si renumite firme la nivel mondial.

Despre ceasurile Orient

Ceasurile de mana Orient reprezinta cea mai mare firma producatoare de origine japoneza de ceasuri mecanice, fondata in anul 1950 cu radacini ce dateaza inca din anul 1901. In timp, aceste ceasuri au fost in permanenta imbunatatite pentru a se adapta timpurilor, au fost finisate si “slefuite” astfel incat sa devina nestemate cu un design special, perfecte pentru a veni in completarea unei tinute.

Orient este un nume de legenda in industria ceasurilor de mana, modelele pentru dama dar si cele pentru barbati bucurandu-se de un succes deosebit in intreaga lume. Imaginea companiei este ferma, puternica, produsele sunt de cea mai buna calitate, din materiale moderne si rezistente, cu o prezentare online completa insotita pana si de fotografii reale. Ceasurile Orient sunt calitative, au preturi accesibile si diferite accesorii si functii care asigura o alegere excelenta a clientilor.

Despre ceasurile Seiko

Seiko, pe de alta parte este un alt nume cu rezonanta pe piata internationala a ceasurilor. Seiko este tot un brand japonez care, de-a lungul anilor s-a bucurat de un succes incredibil, avand o competitie destul de acerba. Seiko lanseaza pe piata numai produse de inalta calitate, care se bazeaza pe inovatie si pe durabilitate la un pret avantajos.

Ceasurile Seiko pot completa cu succes orice tinuta daca sunt alese in functie de aceasta caracteristica. Daca se pune in balanta si bugetul si tipul de mecanism, gama de ceasuri Seiko sunt foarte bune. Fondata in anul 1881, Seiko lanseaza primul ceas pe piata mondiala in 1924 si isi continua inovatia pana in vremurile moderne actuale.

Seiko vs. Orient

Ceasurile de mana reprezinta o investitie, nu o achizitie. Unele au chiar un pret destul de ridicat deci nu se poate vorbi despre un simplu accesoriu purtat de cateva ori pentru a fi in pas cu moda ci mai degraba de o investitie pe cativa ani sau chiar zeci de ani.

Atat Seiko, cat si Orient sunt companii originare din Japonia care ofera clientilor posibilitatea de a-si asorta garderoba cu un ceas perfect ales, fabricat din materiale de buna calitate, rezistente si care confera un aer stilat oricui le poarta, indiferent ca este vorba despre femei sau barbati.

 

Sursa: Digital Metrics

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.