Tie-Me-Up – colectiile de toamna 2012

By  | 

Tie-Me-Up, brand premium de accesorii de par isi lanseaza cele mai noi colectii din materiale de designer cu imprimeuri seducatoare prin culorile si stralucirile pretioasei tesaturi din matase.

Nuante suave de albastru, roz, mov, turcoaz, verde, bleumarin si auriu se regasesc in ultimele colectii Tie-Me-Up.

Tie-Me-Up este o invitatie la seductie! Colectiile noastre sunt create pentru femeile care stiu sa se rasfete si sa se bucure de complicitatea senzuala a acestor accesorii de par, care pot fi redefinite intr-o descriere mai apropiata de adevaratul lor rol, ca accesorii de stil.

Headbanduri, hair twisturi, fundite, esarfe de par si esarfe lungi dau dependenta prin libertatea mangaietoare in care infasoara parul si atrag privirile, indiferent ca sunt purtate la tinute smart casual, la costum sau la rochie de seara.

Accesoriile Tie-Me-Up pot fi gasite in magazinul online propriu www.tiemeup.ro, www.mycloset.ro, www.fashionlab.ro si saloanele de infrumusetare: Oksana Russian Hair and Beauty Salon, Institutul de infrumusetare My Center, Blues Line Beauty Center si Salon Yvonne.

  • Tie-Me-Up este un brand romanesc care apartine grupului Zet Communications & Media. Produsele sunt lucrate in Romania, in serii unice/ limitate si sunt finisate manual.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *