The Vampire’s Wife X H&M, o colecție plină de mister și feminitate

H&M anunță cea mai nouă colaborare, de data aceasta cu brandul cult de modă The Vampire’s Wife, creația designerului, modelului și muzei britanice Susie Cave. The Vampire’s Wife este un label cunoscut pentru siluetele care pun în evidență formele trupului feminin, dar și pentru detaliile fascinante. Colecția este progresivă atât prin ​​atitudine, cât și prin croiurile sale, iar piesele vestimentare sunt realizate din materiale provenite din surse sustenabile. Aceasta va fi disponibilă în magazinele selectate și online pe hm.com începând cu data de 22 octombrie.

M-am simțit extrem de onorată să primesc propunerea de a fi designer și director de creație pentru colaborarea dintre brandul The Vampire’s Wife și H&M. Au fost depuse eforturi extraordinare de către H&M pentru a aduce la viață universul misterios și în același timp senzual al brandului. Sper că această colecție va oferi la fel de multă bucurie celor care o poartă, precum a fost și pentru mine să o creez,” declară Susie Cave, director de creație și designer The Vampire’s Wife.

Colaborarea The Vampire’s Wife X H&M este una îndrăzneață și totodată feminină; piesele-cheie includ rochia mistică din dantelă și accent pe umeri, rochia mini din catifea și pelerina din dantelă argintie, toate confecționate din materiale sustenabile. Accesoriile, precum mănușile fără degete și gulerul alb detașabil, vin în completarea colecției. Clasicul negru întregește alura misterioasă, fiind culoarea predominantă a colecției.

„Prin intermediul acestei colaborări, H&M și The Vampire’s Wife vor să le arate femeilor faptul că moda ar trebui să le ofere puterea de a se simți întotdeauna cea mai bună versiune a lor. Ne-am inspirat din energia și valorile mărcii lui Susie și suntem încântați să realizăm împreună această colecție specială; fără îndoială, foarte specială”, declară Maria Östblom, director design în cadrul Departamentului pentru Femei de la H&M.

Alături de H&M, Susie Cave este și directorul creativ al campaniei, invitându-ne în universul The Vampire’s Wife definit de forță, vulnerabilitate, intimitate, necunoscut și feminitate. Muza Samantha Snow, modelul Eva Apio și poeta britanică Greta Bellamacina sunt vedetele campaniei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.