Tendințe și despre ce se va purta în 2018

Ne pregătim încet, încet să intrăm în noul an, fapt pentru care trebuie să fim la curent cu ce se va purta în 2018 și cu atât mai mult de ce nu, să ne schimbăm stilul sau poate vine moșul care o să ne schimbe întreaga garderobă.

1. Câmpul și lavanda de pe catwalkPantone a declarat „Ultra Violet” ca fiind culoarea oficială a anului ‘2018. De la pantaloni la rochii romantice, nuanță palidă și alternativa prietenoasă de pe Instagram învăluită într-un roz pal.

2. De la artă la modă și de la modă la artă

Arta și moda se intersectează din ce în ce mai mult, lansându-ne pe noi să creăm un val colorat de eficiență și bogat să umplem orice dulap. De la piesele îndrăznete ale lui Warhol, Versace, pană la lucrările de artă imprimate în colecția Prada sau colecția de genți “MastersLouis Vuitton cu Jeff Koons.

3. Tartan, jachete și un look chic

Imprimeul a preluat scena din în ce în ce mai mult. De la street style la Instagram sau spectacole, încă se menține pe poziții de la sezonul trecut la următorul. Carourile sunt întâlnite din ce în ce mai mult, fiind actualizate în modern.

4. Trenciul modern

De la croială la pene și panglici, există un target distractiv pentru toată lumea care își dorește să încerce ceva nou în acest sezon.

5. Franjurile

Una dintre cele mai amuzante tendințe, dar în același timp greu de digerat și purtat sunt franjurile. Ultra-glam, franjurile dramatice le găsim și pe catwalk la Calvin Klein sau Dior.

6. Fannypack-ul este înapoi

Una dintre cele mai pretențioase tendințe accesoriale ale tuturor timpurilor își face revenirea-și este oficial mai rece decât oricând. Anul acesta, tendința sacului a fost văzută la diferite vedete sau bloggeri precum, Kendall Jenner, Rihanna, Gigi Hadid.

7. Imprimeul floral și în acest sezon

Floral sau nu floral, de la stilul retro sau inspirat din anii ’60, imprimeurile florale se țin pe poziții de sezoane bune în rândul colecțiilor și cu atât mai mult se simț în fiecare sezon cu forțe proaspete.

8. Dramă și iar dramă

Anii ’80 și anii ’90, noul val de atletism se îndreaptă cu totul spre prezent. Piesele retro nu au fost poziționate doar în colecția de primăvară Fenty x Puma a Rihannei, dar, de asemenea, le găsim și la casele de modă precum Gucci, lui Tod, și Louis Vuitton.

9. Plastic și un vibe cool

De la Calvin Klein la Valentino și Chanel, piesele din plastic au parte de o revigorare majoră.

10. Denimul care nu se demodează

Un nou val din denim ne încântă ochii din nou. Piesa care îți oferă o comoditate oricând și pe care o poți purta oriunde.

 

Citește și: Pre-colecții 2018

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.