Străluceşte ca un star! Ce porţi indiferent de eveniment

Luna octombrie marchează 18 ani de COSMO, iar noi ne pregătim de party! #CosmoGirls adoră să iasă în evidenţă cu stil, atitudine şi isteţime, aşa că iată ce-ţi propunem să porţi pentru a străluci ca un star, indiferent de tematica evenimentului la care eşti invitată.

Cum să porţi  1. Când porţi o salopetă sclipitoare, complimentată de tocuri ameţitoare şi ochelari de soare supradimensionaţi… există două posibilităţi: fie vei trece drept un cosmonaut intergalactic eşuat pe Pământ, fie vei aprinde petrecerea prin apariţia ta memorabilă. Aşa că ingredientul care stă la baza reuşitei unui asemenea look este atitudinea cu care îl porţi, încrederea în sine! Own it, girl!
  2. Pentru un look cu adevărat elegant “all sparkle”, nu folosi accesorii de alte culori — rezumă-te la argintiul sau negrul ţiuntei. În special culorile tari rivalizează strident cu restul lookului, fapt neplăcut pentru retina “publicului” tău.
  3. Poţi combina diverse piese în game “sparkle” diferite (de la alb la negru, argintiu sau bronz) — trebuie doar să ai un simţ estetic mai avansat sau un consilier stilistic pe măsură. Daă nu te simţi pregătită, păstrează acest tip de look pentru petrecerile tematice.

Citeşte articolul în întregime, cu exemple concrete de ţinute, în ediţia aniversară a Cosmopolitan.

Foto: PR, Imaxtree. Text: Diana Colcer. Stilism: Anca Stăruială

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.