5 obiceiuri ale femeilor cu un stil vestimentar impecabil

Este greșit să considerăm faptul că doar o garderobă de zeci de mii de euro te poate ajuta să îți construiești un stil vestimentar cu adevărat unic. Dimpotrivă, o simplă căutare pe Instagram îți poate demonstra fix contrariul: o mulțime de persoane reușesc să se impună prin imaginea perfectă pe care o au, atunci când aleg anumite ținute, mizând mai degrabă pe combinatii potrivite de texturi și culori, nu doar pe branduri și produse scumpe. Ce au în comun multe dintre aceste doamne care știu să se îmbrace? Află chiar acum: 

Femeile cu stil nu copiază ținute de pe Instagram

Rețelele de socializare îți oferă astăzi o plajă uriașă de surse de inspirație, din care te poți inspira pentru a-ți construi propria ținută. Mare atenție: nu copia, însă, ținutele pe care le-ai văzut pe Instagram și care „ți-au căzut cu tronc”. La fel ca tine, alte doamne și domnișoare pot urma același trend toxic, îndepărtându-se astfel de concepte precum “unicitate”, “stil”, “eleganță” etc. Fii liberă să îți găsești inspirația pe platforme precum Instagram sau Pinterest, însă construiește-ți de una singură ținutele, nu le copia din cap și până în picioare. 

Femeile cu stil cumpără haine frumoase de oriunde

Dacă știi să construiești o ținută impecabilă, indiferent de evenimentul la care ai de gând să participi, poți evita cu ușurință marile buticuri de modă. Aceste locații nu reprezintă singurele destinații ale unei femei cu stil, ce se află într-un veritabil shopping spree. Poți descoperi piese uimitoare atât pe rafturile unui magazin cu haine SH, cât și în cadrul unui yard sale, în care ai intrat de curiozitate. 

Femeile cu stil își cunosc bine gusturile vestimentare

Reprezentantele acestei categorii știu să se îmbrace în funcție de propriile lor preferințe. Este simplu să observi o anumită particularitate a unui stil propriu, în absolut orice 

ținută pe care o femeie bine îmbrăcată o afișează. Sau o anumită cromatică, regăsită (într-o exprimare sau alta) în principalele piese ale unui outfit. Sau o anumită direcție, regândită subtil, indiferent de anotimp. 

Femeile cu stil sunt mai cool decât alte persoane

Această diferențiere clară se materializează prin afișarea unor ținute ce propun stiluri diametral opuse trendurilor dintr-o anumită perioadă. Atunci când toată lumea poartă pantofi cu toc jos, femeile cu stil afișează cu o eleganță unică ținute casual, iar atunci când trendurile propun coafuri cu bucle în stil beach waves, acestea își tund părul într-un bob asimetric. Aceste mici-mari diferențe le oferă femeilor cu stil un aer mult mai relaxat, ce susține coolness-ul din spatele propriei lor imagini. 

Femeile cu stil nu țin cont de părerile altora 

Acestea nu se îmbracă pentru a impresiona pe cineva, de aceea, sunt o mulțime de femei cu stil pe care nu le vei descoperi niciodată pe Instagram. Ele nu caută un anumit nivel de validare, prin toaletele pe care le afișează, ci se îmbracă după anumite standarde pentru că le face o deosebită plăcere. Astfel, acestea își pot exprima originalitatea în materie de haine, obținând organic aprecierea celor din jurul lor. 

Vezi oferta de îmbrăcăminte pentru femei chiar aici. Consultă prețurile bune pe care Auchan ți le-a pregătit astăzi la întreaga colecție de haine pentru femei și cumpără online toate piesele de care te simți atrasă. Ai zilnic parte de reduceri foarte bune pentru toate produsele din categoria “Îmbrăcăminte femei”, așa că nu ezita să dai click pe link-ul de mai sus!

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: pexels

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.