Cum se poarta fusta midi?

By  | 

Noua lungine cool pentru fuste şi chiar şi pentru rochii este midi. Fusta midi are avantajul de a fi extrem de feminină însă nu le avantajează deloc pe tipele mignone (trucuri să pari mai înaltă) dacă nu este purtată cu tocuri. Fusta midi nu are o lungime standard, este la nivelul genunchilor sau sub genunchi, de aceea este extrem de dificil să găseşti o lungime potrivită.

Cum se poartă fusta midi?

Look casual cu fusta midi

La job sau la cursuri la facultate poţi fi o apariţie încântătoare dacă asortezi fusta midi din denim cu o pereche de cizme maro cu tocul gros şi o bluză de mătase, ca Olivia Palermo (foto). Nu uita să îţi evidenţiezi talia cu o curea cât mai subţine, mai ales dacă eşti o tipă micuţă de statură.

Alexa Chung a ales să asorteze pentru un look casual cu accente rebele o fustă midi din piele crem cu un plover tricotat şi pantofi cu toc mediu. Pentru o tuşă de glam, Alexa a adăugat ţinutei şi o pereche de cercei cu pietre mari. Ambele poartă părul desfăcut, însă poţi să îţi faci un coc lejer şi să adaugi şi o pereche de mănuşi din piele ţinutei.

Look elegant cu fusta midi

Olivia Palermo ne serveşte din nou drept model pentru o ţinută elegantă reuşită cu fusta midi. Olivia poartă o fustă midi mulată cu un top cu volane (fashionista profită de un truc vestimentar pentru a crea mai mult volum în zona bustului) şi o jachetă cu croială clasică, albă. Piesa de rezistenţă a ţinutei sale o reprezintă pantofii cu imprimeu exotic şi clutch-ul cu pietre mari. De altfel, Olivia nu poartă alte bijuterii în afară de ceasul de mână.

Selena Gomez face şi ea o alegere reuşită şi creează o ţinută all black. Deşi este mignonă, pe Selena o avantajează că a ales să poarte o fustă midi mulată şi pantofi stiletto. Aceasta a completat ţinuta cu un top negru cu mânecile lungi cu abdomenul la vedere şi şi-a împletit părul într-o coadă lungă. Fusta sa midi are crăpături adânci în faţă, aşadar este o ţinută de club, spre deosebire de ţinuta Oliviei, care poate fi cu uşurinţă la o cină în oraş cu iubitul sau chiar la birou.

Cum poţi să mai asortezi fusta midi

Dacă ai înălţimea corespunzătoare ori ai găsit o fustă midi care pare turnată pentru tine deşi eşti o tipă mignonă, poţi să o asortezi foarte bine şi cu bocanci sau tenişi şi cu o jachetă biker din piele. Nu uita de pălăria din fetru, unul dintre cele mai cool trenduri ale toamnei sau dacă alegi o fustă midi mulată, de căciula croşetată, cu pietre sau cu diverse mesaje.

Tu ai deja în garderobă fuste sau rochii midi? Cum le asortezi?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *