Stil de vedeta: Olivia Palermo

 

Olivia Palermo, în vârstă de 28 de ani, este un model pentru femei de pretutindeni. Ea combină cu succes articole vestimentare clasice foarte feminine cu croieli contemporane, coliere masive cu cardigane simple, rochii vintage cu pantofi cu platformă.

Pe blogul său personal de modă şi beauty, Olivia ne împărtăşeşte cunoştinţele sale prin diferite galerii foto sau articole cu sfaturi. Chiar dacă ea călătoreşte des, reuşeşte să îşi facă timp şi pentru blogging, fiind foarte dedicată acestuia. De asemenea, are şi o echipă puternică care o ajută.

Întrebată dacă regretă vreo ţinută pe care a purtat-o vreodată în trecut, Olivia spune că rareori îi pare rău că a purtat o ţinută pentru că la momentul respectiv i s-a părut foarte potrivită pentru ea. Acest lucru te-ar putea mira pentru că orice femeie se uită la un moment dat la poze vechi şi se simte jenată că a adoptat un anumit trend, însă secretul Oliviei este că nu copiază niciun trend, ci îl adaptează preferinţelor sale.

Pentru a arăta mereu splendid, ea se bazează des pe accesorii, acestea fiind un mod uşor de a ieşi în evidenţă deşi nu porţi îmbrăcăminte deosebită. „Chiar şi atunci când porţi ceva foarte simplu, nişte pantofi cu toc interesanţi duc ţinuta la un alt nivel.” De asemenea, consideră o geantă bună una dintre cele mai importante accesorii în care o femeie poate investi.

Olivia nu se teme să combine diferite modele, precum o bluză cu dungi orizontale combinată cu pantaloni cu dungi verticale. „Este important să ne jucăm cu diferite versiuni”, spune ea. Ea recomandă femeilor tinere să nu se teamă nici de culori, pentru că este important să experimentezi pentru a găsi stilul perfect pentru tine.

Un alt lucru important pentru ea este ca hainele să i se potrivească perfect. „Cea mai mare greşeală pe care o văd la femeile de pe stradă este că nu poartă hainele potrivite pentru forma corpului lor.

După cum poţi vedea şi în pozele de mai sus, Olivia Palermo are un stil de invidiat – hainele sale nu costă milioane de dolari, nu sunt foarte deosebite dacă le luăm separat, ci sunt simple şi curate, însă modul cum le combină, alături de accesorii, o face să iasă în evidenţă.

1 comentariu
  1. There’s definitely a great deal to know about this issue.
    I like all the points you have made.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.