Stil de vedeta: Jessica Alba

Trup perfect pe plajă, look fresh tot timpul, mamă şi soţie fericită. Jessica Alba se poate lăuda că are din toate câte ne dormi şi noi câte puţin…şi ceva în plus! Deşi a schimbat prefixul vârstei de 2 ani şi a născut de 2 ori, Jessica arată în continuare ca o adolescentă.

Şi femeile frumoase întâmpină dificultăţi în carieră. Spre exemplu, primesc doar roluri de ”frumuşele”, adică superficiale şi degradante, minimizând femeia la statutul de obiect. Cu toate astea, Jessica a trecut peste prejudecăţile tuturor şi şi-a urmat cariera fără să dea ocazia cuiva să îi reproşeze ceva vreodată.

Jessica Alba s-a remarcat în serialul ”Dark Angel”, în care juca rolul unei femei cu super-puteri. Mai târziu a jucat în super-producţiile ”Sin City” şi ”Fantastic Four” şi şi-a împrumutat vocea unui personaj din ”Escape from Planet Earth”. De curând am văzut-o în ”Machete Kills” şi o vom revedea în ”Sin City: a Dame to Kill for”.

Jessica este căsătorită cu regizorul Cash Warren, cu care are 2 fetiţe, Honour Marie şi Haven, alături de care o vedem mai mereu. Actriţa s-a rezumat la roluri mărunte şi s-a dedicat în întregime familiei sale frumoase. Fiind mamă, Jessica a scris şi o carte de lifestyle, ”The Honest Life”, în care ne învaţă cum să avem o viaţă de familie armonioasă, bazată pe experienţa sa personală. Acestei cărţi îi lipseşte cel mai probabil dimensiunea financiară, care este greu de armonizat în viaţa noastră de zi cu zi.

În ceea ce priveşte stilul personal al vedetei, nu avem decât cuvinte de laudă. Jessica are gene bune: este dosebit de frumoasă în mod natural şi are o siluetă de invidiat, fapt care i-a făcut mai simplă misiunea de a-şi găsi un stil personal. Apariţiile ei, fie că sunt pe stradă alături de fetiţe sau pe covorul roşu, sunt întotdeauna senzaţionale.

Jessica Alba a adevenit o adevărată fashionistă şi face alegeri vestimentare din ce în ce mai îndrăzneţe, însă întotdeuna minunate, aşa cum puteţi vedea  în micuţa galerie foto de mai sus.

Ce părere ai despre stilul vestimentar al Jessicăi Alba? Crezi poate fi considerată un model de succes pentru alte femei?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.