SECRET SANTA – aur pentru tine

 

Anul acesta, darurile de sub brad strălucesc de-ţi iau ochii — asortează-le pe toate şi vei petrece un Crăciun în stilul COSMO!

Accesorii invizibilePentru cozi şic, alege un set de accesorii pentru păr Invisibobble din setul ambalat sub formă de Cracker (39 lei) doar la Sephora.

Atingere delicată

Pentru cele mai catifelate mâini, dăruieşte-ţi un scrub pe bază de lapte şi miere – Oriflame ilk & Honey Gold Hand Scrub (19,90 lei).

Daruri pentru prietene

Îţi sunt atât de dragi, dar ai atât de multe prietene… surprinde-le pe toate cu câte un parfum B.U. Golden Kiss (EDT 50 ml, 45 lei).

Make-up addict

Ce zici de o trusă simpatică, ce conţine 3 mini palete de machiaj? Noi o găsim absolut indispensabilă! Too Faces Best Year Ever Set, (249 lei), este disponibilă doar la Sephora.

Mină de aur

Fă concurenţă luminiţelor de Crăciun; perlele iluminatoare Gold Paradise de la Douglas Makeup (79 lei) sunt perfecte pentru a-ţi transforma machiajul într-unul festiv.

Străluciri în păr

Clamele cu pietre strălucitoare vor conferi un plus de eleganţă stilului tău de Crăciun. Poartă cât mai multe sau oferă-le cadou unei fete care adoră să fie în centrul atenţiei: Set 2 agrafe cu pietre, Meli Melo (12,90 lei).

Citeşte materialul în întregime, cu FOTO reprezentative, în ediţia de print-decembrie a revistei Cosmopolitan.

Foto: PR. Text: Ana-Maria Prunariu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.