S-a lansat noua colecție ATU 2017-2018

By  | 

Noua colecție ATU Body Couture Fall/Winter 2017-2018 urmărește, din punct de vedere estetic, bazele aceluiași crez suprarealist abordat până acum.

Din punct de vedere al personajului însă, urmărim fascinația acestuia pentru forța ritualurilor erotice și parcursul său de la teorie la practică, totul pentru a redobândi noțunea de dragoste.

Întâlnirea exaltantă și în același timp dureroasă cu Erosul reprezintă punctul ce îi oferă personajului posibilitatea de a aplica forța magiei în propria existență.

Învăluite în nuanțe de roșu, nude, ivoire, negru și completate de doza semnătură de glitter, ținutele prezintă aceleași detalii contrastante glam-sport, de data aceasta gândite în jurul unui concept aparent clișeistic, dar cu care orice ființă umană se poate identifica indiferent de mediu: iubirea, pierderea ei și cel mai important în cazul de față, mijloacele supranaturale de a o redobândi.

Toate modelele disponibile în colecția Fall/Winter 2017-2018, “AFTER EROS” pot fi achizitionate atat online pe atubodycouture.ro cât și cu programare, din showroom-ul ATU Body Couture, situat pe Bulevardul Aviatorilor, numărul 39, sector 1, București

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *