„Royal Wedding”, o colecție de rochii statement

La Mode Toujours anunta lansarea noii sale colectii Bridal, „Royal Wedding”, o colectie de rochii statement, in serie limitata, create de designerul Cristina State.

Avand ca inspiratie nuntile de poveste de la curtile regale, noua colectie LMT pune pe un piedestal femeile, pe care le transforma in regine in cea mai importanta zi din viata lor.



Fie ca vorbim despre rochiile flamboiante purtate la nuntile extravagante de la curtea Regelui Frantei sau despre geometria dusa la extrem a tinutelor infantelor spaniole, colectia LMT se inspira din spectacolul stralucitor al aristrocratiei europene pentru a ajunge la un look contemporan, in care rafinamentul se imbina cu simplitatea.

Astfel, cele 17 rochii statement din noua colectie Bridal LMT, „Royal Wedding”, reinterpreteaza designul clasic si ii confera o stralucire aparte, prin intermediul materialelor delicate, precum voalul, matasea si dantela, precum si prin intermediul aplicatiilor pretioase si al detaliilor inedite, precum epoletii.

De la rochii mireasa sirena la rochii A-line si pana la modele neconventionale, creatiile LMT pot fi purtate atat de catre miresele romantice, cat si de cele indraznete.

La Mode Toujours este un brand de creatii vestimentare in serie limitata sau unicat, create de designerul Cristina State.

Lookbook-ul colectiei transpune in imagini conceptul creativ al acesteia, fiind realizat de catre o echipa formata din: Creative Director & Designer – Cristina State, Fashion Photographer – Oltin Dogaru, Make-up artist – Monica Panait, Hairstylist – Anda Tepei – 1 Concept si Model Irina – MRA Models.

Citește și: Serena Williams și cele două rochii de mireasă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.