Rochii pentru intalnirea de Valentine’s Day

By  | 

Single sau cuplată (cu vechime), de Valentine’s Day toată lumea iese la întâlnire! Şi pentru că Ziua Îndrăgostiţilor (internaţională) este o ocazie specială, trebuie să ne gândim la ţinuta pe care o vom adopta din timp! De aceea am realizat o colecţie de 11 rochii diferite, pentru gusturi şi locaţii diverse.

Cum stabilim ţinuta de Valentine’s Day

Primul criteriu pe care îl luăm în considerare este locaţia. Asta în cazul în care nu este o surpriză, caz în care trebuie musai să ceri indicaţii cu privire la ţinuta pe care să o adopţi! Selecţia noastră de rochii pentru întâlnirea de Ziua Îndrăgostiţilor se poate adapta lejer oricărei locaţii în timp ce îţi complimentează silueta, însă îţi recomandăm cu încredere să alegi una dintre cele două modele cu imprimeuri grafice! Au o croială casual dar imprimeu deosebit.

Un alt criteriu pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când trebuie să te hotărăşti ce rochie să porţi la întâlnire este nivelul relaţiei voastre. Dacă sunteţi la începutul relaţiei şi este prima întâlnire este în regulă să te străduieşti mai mult (fără să se vadă) şi să alegi o ţinută mai îndrăzneaţă, precum rochiile colorate din voal sau cele negre din galeria foto.

Dacă sunteţi un cuplu cu vechime îi ştii deja gusturile, ştii cum îi place să te vadă îmbrăcată (şi dezbrăcată) şi este mai simplu de ales rochia perfectă. Cele 2 modele de la Moja propuse de noi pentru Ziua Îndrăgostiţilor sunt comode dar şi curajoase!

Cel mai important criteriu în alegerea rochiei perfecte de Valentine’s Day este comoditatea, pentru că trebuie să te bucuri de întâlnire şi să fii relaxată. Altfel, singurele tale gânduri se vor îndrepta către pantofii incomozi, rochia mult prea strâmtă şi machiajul pe care nu vrei să îl strici!

Dacă eşti single de Valentine’s Day şi vrei să ieşi cu gaşca ta de fete la întâlnire îţi recomandăm să alegi o rochie sexy, care să atragă privirile celorlalţi burlaci din local dar cuminte, ca să îi atragi doar pe cei care trebuie! După ce i-ai atras atenţia, cucereşte-l cu farmecul personal.

Tu te-ai gândit ce fel de rochie vrei să porţi la întâlnirea de Ziua Îndrăgostiţilor? Nu uita că şi astrele îţi influenţează alegerile vestimentare!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *