Rochii de seară de închiriat: avantaje și dezavantaje

Orice femeie trebuie să aibă în garderobă câteva rochii de seară, însă uneori niciuna dintre ele nu pare să se potrivească evenimentului la care trebuie să participăm. Dacă nu îţi permiţi să cheltui o avere pe o rochie deosebită pe care probabil nu o vei purta decât o singură dată, ai o alternativă: o poţi închiria.

Există diferite magazine de la care poţi închiria o rochie de seară, create special pentru femeile care îşi doresc să poarte o rochie elegantă, sexy şi specială, însă nu îşi pot permite una din punct de vedere financiar.Care sunt avantajele închirierii unei rochii de seară?

  • poţi arăta de milioane într-o rochie superbă de la o casă de modă prestigioasă, fără a cheltui salariul pe care-l câştigi într-un an

Care sunt dezavantajele închirierii unei rochii de seară?

  • dacă eşti la fel de aiurită ca mine, vei păta sau agăţa rochia, deci magazinul va păstra garanţia pe care ai lăsat-o la început
  • dacă închiriezi des rochii, vei constata că în timp cheltuit destul de mulţi bani, deşi nu păstrezi nicio rochie
Dacă şi tu ai nevoie să închiriezi o rochie de seară, ţi-am pregătit o listă cu câteva magazine care stau la dispoziţia ta.

DressBox

DressBox îţi promite „o experienta unică, accesibilă, de neuitat, o incursiune în lumea celor mai prestigioase case de modă, precum Dior, Prada, Valentino, Gucci, Versace, Alexander McQueen, Oscar de la Renta sau Herve Leger”. Ai la dispoziţie peste 700 de rochii pe care le poţi închiria cu până la 90% mai ieftin decât preţul din magazine, iar modul prin care închiriezi este foarte simplu.

Pentru început, alegi rochia cea mai potrivită pentru tine, selectezi data de livrare cu cel puţin o zi înainte de eveniment, o primeşti acasă în acea zi şi o păstrezi timp de patru zile. După eveniment, nu trebuie decât să pui rochia înapoi în cutie, iar un curier va veni la tine acasă să o ridice.

De asemenea, poţi proba rochiile în showroom (Bucureşti) şi poţi cere şi sfatul unui stilist (chiar şi la telefon sau online).

The Dress Up

La The Dress Up ai la dispoziţie atât rochii de seară de închiriat, cât şi accesorii handmade şi poşete. În plus, magazinul îţi oferă consultanţă privată de la stilişti specializaţi.

Pentru a închiria o rochie, trebuie să faci o programare la salon (Bucureşti), să alegi rochia preferată (şi accesoriile, dacă vrei) şi asta e tot! Nu trebuie decât să plăteşti taxa de închiriere şi te poţi duce acasă să te pregăteşti pentru marele eveniment.

Rent a Dress

Site-ul oferă spre închirist rochii de seară pentru toate gusturile, mărimile şi formele, la preţuri foarte accesibile. Şi de această dată, este foarte simplu să închiriezi o rochie. Tot ce trebuie să faci este să dai un telefon pentru a comunica rochia aleasă, mărimea sa şi data la care vrei să o primeşti şi rochia va fi a ta pentru şase zile.

Magazinul are sediul în Timişoara, astfel încât doar clientele din acest oraş pot proba rochiile, însă poţi închiria o rochie indiferent în oraşul în care locuieşti.

Tu ai închiriat vreodată o rochie de ocazie?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.