Rita Ora a lansat o colecție în colaborare cu Deichmann

Eliberați scena pentru noua colecție de toamnă/iarnă de la DEICHMANN, ce strălucește cu designul ales de noua ambasadoare a brandului, Rita Ora, sub sloganul #Radiate.

DEICHMANN, cel mai mare retailer de pantofi din Europa a găzduit la Berlin evenimentul exclusiv de lansare al colecției Rita Ora for DEICHMANN alături de celebrități și influenceri de talie internațională. Pe lângă vizionarea show-ului de moda și a concertului live susținut de superstarul Rita Ora, invitații au avut ocazia de a pătrunde în atmosfera din culisele campaniei #Radiate și s-au putut fotografia în decorul original.

Rita a lăudat pe scenă aceasta colaborare de succes: Sunt onorată să lucrez cu DEICHMANN. Îmi place să mă joc cu moda și cu stilul meu, este exact ceea ce brandul promovează și face această colaborare o potrivire perfectă. A fost incredibil să lucrez cu echipa și să îmi pun amprenta asupra designului. Încrederea în sine este foarte importantă și cred că acest sentiment începe cu niște pantofi care te fac să te simți bine. Cred că ceea ce am creat îndeplinește frumos acest aspect”.

Descoperă mai jos toate modelele de pantofi din noua colecție Rita Ora for DEICHMANN.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.