Reinventeaza-te! Indrazneste un nou look!

By  | 

Schimbarea intre rasfat si capcana

Cateva schimbari de imagine – o coafura noua, un tip de machiaj pe care nu l-ai mai incercat, un alt parfum decat cel obinuit… – pot fi chiar foarte sanatoase, mai ales pentru starea ta de spirit. Dar la fel de bine poti sa cazi in capcana schimbarilor de imagine, daca nu esti atenta.

  • Greseala nr. 1 este sa crezi ca un look nou iti poate face viata perfecta. Evident daca vei slabi cateva kilograme, ai sanse mai mari sa cunosti barbati mai interesanti, pentru ca vei fi mai sigura pe tine, vei zambi si poate faci si primul pas catre un flirt nevinovat.

Dar sa nu te astepti ca zeci de masculi perfecti sa se vor alinieze la usa ta, gata sa te ceara de nevasta. Iar daca speri sa gasesti fericirea doar pentru ca ti-ai schimbat coafura, nu vei face decat sa alergi dupa himere si sa fii mereu nemultumita de ce ti se intampla.

  • O eroare si mai dramatica este decizia de a apela la chirurgia estetica. Pe langa faptul ca o astfel de interventie este de obicei extrem de costisitoare si comporta riscuri de sanatate destul de mari, schimbarea de look pe care o aduce poate fi mai radicala decat te astepti. Va dura o vreme pana te vei obisnui cu noua ta infatisare.

Si ce te faci daca nu-ti place ce vezi dupa operatie? Pai… mai nimic. E complicat, in unele cazuri chiar imposibil, sa revii la felul in care aratai inainte de operatie (vezi nasul lui Michael Jackson). Gandeste-te foarte bine la motivatiile pe care le ai pentru a face o astfel de interventie si abia apoi ia o decizie.

Declansatorii dorintei de schimbare

Si totusi, ce te poate determina sa-ti doresti o “reinventare”?

TI-AI SCHIMBAT JOBUL SAU SCOALA
In majoritatea cazurilor, simti nevoia sa schimbi ceva la tine odata cu o noua faza a vietii, cu schimbarea scolii/jobului/ orasului in care locuiesti. Odata cu ele vine la pachet si un set nou de prieteni, care nu stiu cine esti si ce ai de oferit. E momentul perfect pentru o schimbare…

REVENIRE DUPA… DESPARTIRE
Imediat dupa ce inceteaza sa mai faca parte dintr-un cuplu, multe femei aleg sa-si schimbe felul in care arata. Kate Bosworth si-a tuns pletele chiar dupa ce s-a despartit de Orlando Bloom, iar Michelle Williams s-a vopsit intr-o nuanta mult mai inschisa dupa despartirea de Heath Ledger. O astfel de modificare te ajuta sa mai uiti de durere si sa te simti din nou in forma.

EVENIMENTE IMPORTANTE
Cand urmeaza sa te intalnesti cu un grup de fosti colegi pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme, vrei sa arati demential, pentru a le arata tuturor ca ai succes in tot ceea ce faci.

VREI SA SCAPI DE DEFECTE
Uneori, o intamplare aparent nesemnificativa (un comentariu rautacios al unei rude sau o rochie frumoasa care nu te mai incape) te afecteaza extrem de mult, pentru ca atinge un punct sensibil care te preocupa de ceva vreme. In acel moment, decizi ca e timpul sa faci cateva schimbari majore.

CEVA NOU…
Se intampla si ca transformarea sa nu aiba un motiv serios in spate – viata ta e grozava, totul merge super si la serviciu, si in relatie. Dar simti ca, pur si simplu, ai nevoie de o schimbare…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *