3 ponturi pentru a prinde cele mai mari reduceri la încălțăminte

Oricât de cool și moderne ar fi piesele vestimentare pe care le avem în garderobă, nicio ținută nu este completă fără alegerea corectă a încălțămintei. Indiferent de model, pantofii sunt cei care ne pun în valoare outfitul, în funcție de eveniment.

Vrei să-ți completezi colecția de încălțăminte dar nu dispui de sume generoase de bani? Îți prezentăm câteva ponturi utile, astfel încât să te bucuri de perechi de calitate, la prețuri reduse.

Cumpără încălțăminte în extrasezon

Pentru a reuși să economisești niște bani în timp ce-ti cumperi perechile preferate de pantofi, optează pentru cumpărăturile în extrasezon! Orice încălțăminte ai achiziționa în extrasezon, te bucuri de reduceri masive de prețuri. Pentru a profita de cele mai bune reduceri la încălțăminte, fii atentă în ce perioadă a anului o cumperi. De pildă, dacă vrei să cumperi încălțăminte comodă pentru vară, cel mai indicat ar fi să o achiziționezi la sfârșitul sezonului cald.

Nu știi în ce perioadă a anului este recomandat să cumperi încălțăminte nouă și de calitate? Există două perioade în care magazinele afișează reduceri masive, de până la 90%, atunci când vor să scape de încălțămintea rămasă pe stoc din sezonul trecut și să aducă nouă colecție. Astfel, dacă vrei să alegi încălțăminte pentru toamnă și iarnă, cele mai bune reduceri le vei găsi între 15 ianuarie și 15 aprilie. Pentru încălțăminte de primăvară și vară, cel mai indicat este să cumperi între 1 august și 15 octombrie.

Vânează promoțiile din magazine

Din fericire, fie că vorbim despre magazinele fizice din mall sau magazinele online, există promoții de care te poți bucura, astfel încât să cumperi încălțăminte la prețuri reduse. Verifică și colecția nouă de la New Balance, astfel încât să te bucuri de încălțăminte sport de la calitate, pe care s-o asortezi cu ținutele casual.

Așteaptă perioadele de reduceri și promoțiile din magazine, pentru a cumpăra o cantitate mai mare de încălțăminte sau perechi la prețuri reduse, care nu îți afectează bugetul. Mai mult, acordă atenție și perioadelor de soldare ale fiecărui magazin sau brand de încălțăminte care te interesează.

Vizitează second hand-urile

Ai nevoie urgent de o pereche de încălțăminte, dar nu ai un buget considerabil pe care să-l cheltui? Nu ezita să vizitezi magazinele de tip second-hand! Vei fi surprinsă să descoperi că de cele mai multe ori, găsești încălțăminte de brand, la prețuri extrem de avantajoase, care vine însoțită de etichete.

Găsești atât magazine second hand în orașul tău, cât și magazine online, unde să cauți încălțăminte în funcție de suma de care beneficiezi. Caută încălțăminte care nu prezintă defecte vizibile și asorteaz-o la articolele vestimentare preferate. Fie că vorbim despre încălțăminte de vară sau modele de iarnă, în second hand găsești accesorii pentru toate buzunarele.

Citește și: De ce ar trebui să cumperi haine second hand 

Întocmește o listă cu perechile de încălțăminte de care ai nevoie și vânează reducerile la noile colecții de pe rafturile magazinelor. Teama de-a nu rămâne cu marfă necumparată ii va face pe mulți retaileri să afișeze reduceri pe etichetele produselor. Nu te îngrijora! Atât magazinele clasice, cât și cele online, îți pun la dispoziție încălțăminte potrivită, în funcție de sezon, de care să te bucuri indiferent de anotimp.

Cum îți alegi încălțămintea și în ce perioadă a anului o cumperi?

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.