Rebeli, originali & rafinați, suntem #HMStudio

Cea mai cool colecție a toamnei sosește pe 24 septembrie! Descoperă, mai jos, câteva dintre piesele H&M Studio purtate de Alina Eremia, Sore, Lidia Buble și Emil Rengle pentru Cosmopolitan, în ediția noastră de septembrie, dar și un sneak peak de la ședința foto!

În această toamnă, H&M prezintă cea mai rebelă și genderless colecție a sa! Inspirată de stilul excentric și atitudinea nonșalantă cu care ne-au cucerit, de-a lungul anilor, unele dintre cele mai tari staruri rock din toate timpurile, “Rebelul Rafinat” este, în același timp, și o provocare adresată societății moderne de a renunța la barierele de gen și la stereotipurile de orice tip atunci când vorbim despre modă, lifestyle și viziune asupra vieții.

CLICK PLAY ca să vezi cum a fost la ședința foto pentru proiectul de Cover al ediției de septembrie și STAY TUNED pentru a afla ce cred Alina Eremia, Lidia Buble, Sore și Emil Rengle despre valorile genderless și sursele de inspirație ale colecției, dar și despre piesele vestimentare H&M Studio!

Acestea fiind spuse, mai sunt doar câteva zile până pe 24 septembrie, moment în care vom putea și noi să ne achiziționăm piesele. Așa că, pentru a-ți ușura decizia, iată, mai jos, câteva dintre piesele H&M Studio alese de stiliștii COSMO pentru Alina Eremia, Sore, Lidia Buble și Emil Rengle în materialul din ediția noastră de septembrie.

sedinta foto H&M Studio

De la stânga la dreapta, Sore poartă sacou cu motiv jacard (499,99 lei) și pantaloni cu motiv jacard (299,99 lei); Emil Rengle poartă sacou albastru din amestec de lână (599,99 lei) și pantaloni albaștri din amestec de lână (349,99 lei); Lidia Buble poartă rochie maxi cu motive abstracte (499 lei) și cercei cu clips și strasuri (129,99 lei) și cizme supradimensionate, până la genunchi, din piele (699,99 lei); Alina Eremia poartă rochie cu paiete (599,99 lei). Itemurile colecției H&M Studio vor fi disponibile AICI din 24 septembrie.

„Nu mi-am imaginat niciodată că îmi va plăcea atât de mult un costum din brocard verde, dar iată că-l port chiar pe una dintre copertele revistei. M-a făcut să mă simt foarte puternică. Haina nu îl face pe om, dar cu siguranță un outfit strong îți conferă încredere în tine.” — SORE

sedință foto HM Studio Cosmopolitan

Alina Eremia poartă sacou albastru din amestec de lână (599,99 lei) și pantaloni albaștri din amestec de lână (349,99 lei); Emil Rengle poartă vestă cu paiete (499,99 lei), fustă din amestec de lână și cizme supradimensionate, până la genunchi, din piele (699,99 lei). Itemurile colecției H&M Studio vor fi disponibile AICI din 24 septembrie.

„Pe partea de styling, mi se pare foarte hot transferul de outfituri și toată joaca inerentă — respectiv, eu să port o ținută cu fustă, în timp ce Alina să poarte un costum, iar, mai apoi, să îmbrac eu costumul și ea fusta. Cam despre joaca asta este vorba și în viață, nu-i așa? “ — EMIL RENGLE

„Ținutele sunt foarte actuale. Am făcut un crush pentru costumul turquoise, care cu siguranță va ateriza în dressing-ul meu.” — ALINA EREMIA

ședință foto HM Studio și Cosmopolitan

Lidia Buble poartă sacou negru din amestec de lână (599,99 lei), pantaloni negri din amestec de lână (349,99 lei) și cercei cu clips și strasuri (129,99 lei); Sore poartă jachetă supradimensionată din piele metalizată (799,99 lei) și pantaloni culotte deleganți (399,99 lei). Itemurile colecției H&M Studio vor fi disponibile AICI din 24 septembrie.

„Cel mai bine m-am simțit în costumul negru cu inserții argintii. Iubesc deux pieces-urile, mă reprezintă aproape în totalitate și le port cât de des am ocazia. Iar negru este non-culoarea mea preferată când vine vorba despre modă.“ — LIDIA BUBLE

Știai că H&M îți oferă 20% reducere la tot ce pui în coșul de cumpărături în perioada 25-28 septembrie, prin Programul de Loialitate H&M Hello Member? Iar dacă devii Membru Plus, ai acces în avans la reduceri sau colecții speciale sau chiar oferte exclusive personalizate! Află totul despre Programul de Loialitate H&M Hello Member, cu un click AICI.

Fotografii și regie video: Vlad Andrei

Stilism și producție: Amir Doboș

Interviuri de: Diana Colcer

Machiaj: Tania Cozma / Official Make up Artist Bourjois România

Asistent machiaj: Andrada Fălcoi

Coafură: Adonis Enache / Endorphin Lab

Fashion editor: Anca Stăruială

Operator / filmare: Marius Dobrescu

Mulțumim partenerilor Brasserie du Țip, Kim Country Club Resort și Patchouli Flowers pentru sprijinul acordat în realizarea proiectului.

Revista noastră de septembrie poate fi achiziționată cu un click aici!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.