Real Glam – Adevăratul stil e imperfect

Stilul nu înseamnă perfecțiune. Stilul presupune acceptarea micilor imperfecțiuni și expunerea lor cu naturalețe.

Imperfecțiunile și întâmplările neașteptate oferă farmec și savoare vieții de zi cu zi și se transformă în povești memorabile. Viața reală nu va atinge niciodată perfecțiunea unei prezentări de modă, dar nici nu ai de ce să-ți dorești asta. Pentru TEZYO, adevăratul stil personal nu reprezintă un model în serie, ci se naște din autenticitate și asumare, din momentele în care suntem neatente, grăbite și distrate. TEZYO te provoacă să mizezi pe naturalețe, pe spontaneitate și efervescență, pe abilitatea de a ieși cu eleganță din orice situație și de a transforma orice moment delicat într-o poveste haioasă.

Începând cu data de 29 octombrie, în magazinele TEZYO din rețeaua Otter Distribution vei putea găsi o colecție specială care include o serie de accesorii selectate de fashion editorii COSMOPOLITAN. Acestea sunt disponibile atât online, cât și în toate cele 32 de magazine TEZYO din centrele comerciale din țară (aici găsești o hartă pentru a localiza cel mai apropiat magazin).

Iată câteva dintre piesele noastre preferate:

„Cizmele slouchy, împinse ușor în jos astfel încât să formeze câteva cute pe gambă, sunt în topul tendințelor pentru acest sezon”. – Amir Doboș, fashion director Cosmopolitan

Cizme Epica în Tezyo, 829 lei – aici

Poartă acești pantofi cu fuste scurte cu aer Sixties, cu pantaloni evazați sau cu jeanși vintage și fulare supradimensionate din lână moale.

Pantofi Aldo în Tezyo, 449 lei – aici

De purtat alături de un kimono din mătase neagră pentru un look inspirat de cel al dansatoarelor de burlesque.

Pantofi Kat Maconie for Epica, în Tezyo, 1.349 lei – aici

O variantă mai discretă, dar tot pe atât de glam, a pantofilor cu detalii stil vitraliu de mai sus, vine sub forma black & white.

Pantofi Kat Maconie for Epica, în Tezyo, 1.349 lei – aici

Încearcă un exercițiu de maximalism – poartă botinele de mai sus alături de o piesă cu print, cum ar fi un palton cu imprimeu houndstooth.

Botine Kat Maconie for Epica, în Tezyo 1.599 lei – aici

„Accentele metalizate se potrivesc perfect alături de nuanțe tomnatice precum roșul burgund, oranjul stins sau tonurile de bej.” – Amir Doboș, fashion director Cosmopolitan

Botine Epica în Tezyo, 579 lei – aici

„Botinele cu toc statement merg purtate atât alături de un outfit print pe print, pentru a-l tempera, cât și în completarea unui look monocrom, într-un exercițiu de minimalism.” – Amir Doboș, fashion director Cosmopolitan

Botine Kat Maconie for Epica, în Tezyo, 1.299 lei – aici

Cizmele de inspirație Western sunt în tendințe, iar cu următoarea ocazie de going out, poți încerca o pereche de cowboy boots cu ținte strălucitoare, alături de un look all black.

Cizme Epica în Tezyo, 499 lei – aici

„La petrecerile de sărbători, în locul clasicei rochii cu paiete, încearcă mai degrabă să încorporezi în outfit detaliile strălucitoare sub forma unui accent mai subtil, cum ar fi aceste botine cu sclipiri metalice alături de o ținută uni.” – Amir Doboș, fashion director Cosmopolitan

Botine Epica în Tezyo, 549 lei – aici

Cizmele trei sferturi se numără printre cele mai hot piese ale sezonului, iar printre modelele noastre preferate este și această pereche cu sclipiri subtile.

Cizme Epica în Tezyo, 549 lei – aici

Detaliile utilitare (talpa track, specifică ghetelor pentru urcat pe munte) întâlnesc accentele cu aer urban (țintele metalice).

Cizme Epica în Tezyo, 799 lei – aici

Poartă aceste botine cu o geacă din piele pentru un look de biker chick.

Botine Epica în Tezyo, 799 lei – aici

Pentru un look inspirat de cel al dansatoarelor de cabaret, poartă acești pantofi alături de o rochie despicată sau un kimono vaporos.

Pantofi Menbur în Tezyo, 449 lei – aici

În ciuda aparențelor, aceste botine sunt atât de comode încât le vei purta toată noaptea fără probleme.

Botine Menbur în Tezyo, 399 lei – aici

„Party-ready! O geantă care va arăta senzațional lângă un outfit all black.”- Amir Doboș, fashion director Cosmopolitan

Geantă Cromia în Tezyo, 799 lei – aici

Cizmele pe care le vei putea purta la birou, alături de fuste din lână și blazere masculine, dar și la petreceri, alături de pantaloni slim din piele.

Cizme Epica în Tezyo, 899 lei – aici

Detaliile de inspirație punk (țintele metalice) întâlnesc formele clasice într-un echilibru perfect, iar rezultatul este o geantă ideală pentru viața de zi cu zi.

Geantă Marina Galanti în Tezyo, 179 lei – aici

Forma structurată și detaliul de pe închizătoare, care amintește de încuietoarea cu cifru a seifurilor vechi, sunt două detalii cu aer sobru care completează perfect un outfit casual, cum ar fi o rochie trei sferturi din lână sau pantaloni evazați din tricot și o jachetă din catifea reiată.

Geantă Cromia în Tezyo, 1.049 lei – aici

Perlele își fac loc în secolul 21 nu în modul clasic, de tipul șiragurilor purtate la gât, ci sub forma unor detalii subtile pe accesorii.

Clutch Menbur în Tezyo, 199 lei – aici

Foto: Tezyo, Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.